« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
MODA

Eklektična treća večer Perwoll FASHION.HR-a

Večernje haljine izmjenjivale su se na pisti s minimalističkim, modernim dnevnim kolekcijama, a uzbuđenja nije nedostajalo

Haljine Martine Felje opet oduševile publiku
Haljine Martine Felje opet oduševile publiku (Fashion.hr)
Više o

Martina Felja

,

modne revije

,

Perwoll FASHION.HR

,

Hedra design by Ana Jagić

,

Vesna Sposa

,

Obekei

,

Krie design

Treće večeri Perwoll FASHION.HR-a svoje su kolekcije predstavili Martina Felja, Hedra design by Ana Jagić, Vesna Sposa, Obekei i Krie design. Večernje haljine izmjenjivale su se na pisti s minimalističkim, modernim dnevnim kolekcijama, a uzbuđenja nije nedostajalo. 

Večer je otvorila Martina Felja koja je uz nadolazeću kolekciju pokazala i posebno izdanje vjenčanica. Haljine, zaštitni znak poznate dizajnerice i ovoga su puta osnova kolekcije, a osim što se u dnevnoj varijanti mogu kombinirati s elegantnim, ženstvenim kaputima, odlično funkcioniraju i u večernjoj varijantu uz raskošnije modne dodatke.

Prvi put svoju je kolekciju na Perwoll FASHION.HR-u sinoć predstavila i mlada Ana Jagić s brandom Hedra design čija je kolekcija inspirirana sportskim automobilima. Prožeta je kontrastima - od strogo geometrijskih krojeva suprotstavljenih ručno nabranim ili šišanim dijelovima. Kontrast je uslijedio i u kolekciji koju je predstavila Vesna Sposa, a kojom dominiraju vjenčane i večernje haljine izrađene od svilene tkanine i čipke, a poseban je naglasak na  ručno ukrašavanim detaljima, čipkastim aplikacijama, sedefastim ukrasima i sjajnim perlicama.

Modni brand Obekei predstavio je opuštenu, ležernu kolekciju za mlade inspiriranu ljetnim glazbenim festivalima. Crop topovi i prozirni dresovi idealni su za dnevno-večernje kombinacije. Modna dizajnerice Kristina Burja, koja se krije iza branda Krie design, pokazala je kako zamišlja moćnu ženu koja svojim stilom izražava stav i snagu. Predstavljeni su kaputi i prsluci od krzna, kožne jakne, suknje i haljine. Njena inspiracija su i dalje krila koja simboliziraju slobodu i mogućnost istraživanja nepoznatog.

Perwoll FASHION.HR nastavlja se večeras u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma revijama Zorana Aragovića, Morane Krklec, Klase, Ane Bogdan, Ivane Barač i Ivice Skoke. 

17.10.2014. 10:51:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh