« Žene
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
KLIŠEJI

Elementarne stvari koje svaka žena mora znati

Prave žene su odlične tračerice, mogu se našminkati i u mraku iako su u javnosti pune samopouzdanja i bez šminke

Žena
Žena (Shutterstock)
Više o

štikle

,

muškarci i žene

,

šminka

,

žena

Pisali smo o elementarnim stvarima koje svaki pravi muškarac mora znati pa je red da se dohvatimo i ljepšeg spola. Od žena se očekuje da izgrade uspješne karijere, postanu odlične kućanice, seksi supruge i najbolje majke za svijetu. 

>>25 razloga zašto volimo žene

Tračati - nije tajna da su žene prave majstorice za tračanje. Bez nekoliko sočnih tračeva ne može proći niti jedna kava.

Nositi štikle - pravo je umijeće hodati u štiklama bez ozbiljnih posljedica (padova i uganuća). Žene koje su svladale hodanje u štiklama posebno su zgodne i privlačne.

Organizirati - osim vlastitih termina, žena bi trebala uskladiti i pamtiti obveze svoje djece, muža i šefa te ih uvijek na vrijeme podsjetiti na obaveze koje dolaze. Podrazumijeva se i da su žene nadležne za organizaciju rođendana, dočeka nove godine, obiteljskih okupljanja i drugih druženja.

Izaći iz kuće bez šminke - iako je šminka jedan od najomiljenijih izuma svake žene, izlazak u javnost u prirodnom stanju žene ne bi trebale izbjegavati.

Parkirati auto - vrijeme je da se žene riješe predrasude koja se uporno prenosi s generacije na generaciju.

Muškarcima pokazati granice - žene više nisu slabiji spol pa muškarcima slobodno mogu reći što misle i pokazati im granice ukoliko se prema njima ponašaju bez poštovanja.

Šminkati se u mraku - muškarci bi u mraku morali znati zavezati barem kravatu, a žene nanijeti maskaru i sjajilo.

Iz muške perspektive.... preuzeti inicijativu za seks, jasno reći što žele, prestati očekivati da im muškarci čitaju misli, objasniti zašto trebaju toliko pari cipela i zavoliti nogomet.

28.09.2010. 12:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh