« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci
ČESTITKE!!

Elemental slavi 15 godina benda

Turneja će osim 15. godina rada obilježiti i promociju Elementalova novog albuma "U redu je" koji je svjetlo dana ugledao u svibnju

Slavljenička turneja Elementala
Slavljenička turneja Elementala (Arhiva)
Više o

Elemental

,

turneja

Ova je godina za Elemental doista slavljenička - naime, ovaj zagrebački bend bilježi čak 15. godina postojanja i rada! Još davne 1998. okupili su se kao "klasični" rap trojac i u toj postavi snimili prva dva albuma, da bi iduća četiri snimili u punokrvnoj, bendovskoj postavi. Upravo će se ta postava tijekom studenog i prosinca otisnuti na turneju u sklopu koje će posjetiti istaknutije gradove diljem cijele regije.

Turneja će osim 15. godina rada obilježiti i promociju Elementalova novog albuma "U redu je" koji je svjetlo dana ugledao u svibnju, a s kojeg su publici predstavili već tri singla. Posljednji singl "Prokleta ljubav" drma i gazi top ljestvicama cijele regije i već je posve sigurno - Elemental u svojim rukama ima još jedan hit!

Kao "špica" turneje nameće se zagrebački koncert u Tvornici Kulture koji je zakazan za 16.11., a na kojem će Elemental uz vrhunsku svirku publiku "prošetati" kroz posljednjih 15 godina rada.

Tijekom večeri koja počinje u 21 sat, kad se otvaraju vrata Tvornice Kulture, Elemental će na pozornici ugostiti mnoge prijatelje iz glazbenog svijeta - bit će tu gostujućih DJ-a, kolega muzičara, brejkera i zabavljača, a sve uz vrhunski vizualno scenski performans kreativnog dvojca Vawa.

Turneja Elementala pod nazivom "15 godina Elementala - U redu je" počinje 1.11. koncertom u Splitu u dvorani Kocka, i traje do kraja prosinca. U mjesec i pol bend će svirati u sljedećim gradovima:

1.11. Split

2.11. Črnomelj (Slovenija)

16.11. Zagreb

22.11. Beograd (Srbija)

29.11. Skopje (Makedonija)

30.11. Niš (Srbija)

6.12. Tuzla (BiH)

7.12. Novi Sad (Srbija)

13.12. Rijeka

14.12. Pančevo (Srbija)

Za više detalja oko koncerata i potpuni raspored koncerata, posjetite www.elemental.hr

Za više detalja o zagrebačkom koncertu, kao i za informacije o pretprodaji ulaznica, posjetite FB stranicu benda

23.10.2013. 09:50:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh