« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
NOVOSTI

Elemental diže prašinu novim spotom

Hrabre slike za hrabri tekst u spotu pjesme Po mojoj mjeri

Elemental opet s jakim adutom
Elemental opet s jakim adutom (Menart)
Više o

Elemental

,

novi spot

,

Po mojoj mjeri

,

U redu je

Svakako jedan od najaktivnijih i najprihvaćenijih bendova na hrvatskoj sceni, Elemental predstavlja još jedan novitet sa svog 6. studijskog albuma U redu je. Nedavno objavljeni singl Po mojoj mjeri, kojim je otvorena priča najnovijeg albuma, dobio je i svoje video izdanje.

Video spot za ovu brutalno iskrenu pjesmu o ženskom pitanju mogli ste pretpremijerno pogledati prošlog petka u Mojo baru na zagrebačkom Trgu burze gdje se održala i live promocija albuma „U redu je".

U tri i pol minute ovog kaotičnog i dinamičnog spota, Elemental opet provocira - Remi, kao jedina protagonistica spota, zarobljena je u "stvarnosti" iz koje ne može (ili možda ne želi) pobjeći, gdje se izmjenjuju motivi nje kao uzorne ali i ranjene žene.

Pogledajte kako su ovu stvarnost realizirali režiseri spota Nevijo Smajić i Tomislav Brđanović:


Želja redateljskog tima, ali i ekipe Elementala bila je prikazati mladu, ambicioznu i sposobnu ženu uhvaćenu u "kutiji", u životnim okolnostima koji joj ne dopuštaju da raširi krila i pokaže svoj puni potencijal. Ambijent derutnog podruma u prenesenom značenju simbolizira zatvoreno društvo koje ne nudi previše opcija ili pravednu priliku ženi koja želi pokazati koliko može i želi.

Elemenatal i sve novosti vezane uz bend pratite na njihovoj službenoj Facebook stranici.

11.06.2013. 16:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh