« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
SHOW

2Cellos odmaraju prije spektakla u pulskoj Areni

Iza njih je čak milijun prijeđenih kilometara i više od 300 koncerata održanih u 40 zemalja

Sprema se show u Areni
Sprema se show u Areni (Menart)
Više o

ulaznice

,

koncert

,

2Cellos

,

Arena Pula

Luka Šulić i Stjepan Hauser trenutačno napokon malo odmaraju u društvu obitelji i prijatelja jer pred njima je veliki spektakl kojeg već dugo željno iščekuju: nastup u jednom od najljepših amfiteatara na svijetu - pulskoj Areni, 3.7. u 21:00 sat.

Iza njih je čak milijun prijeđenih kilometara i više od 300 koncerata održanih u 40 zemalja, što samostalnih što u društvu Eltona Johna!

Ovoga su vikenda samostalno nastupili na prepunom Titovom Trgu u Kopru i bacilli u delirij više tisuća obožavatelja! Na kraju su im, osim gromoglasnog pljeska i poziva na bis, iznenađenje pripremili mladi čelisti pa su tako Luka i Stjepan, za promjenu, uživali u ulozi publike.

"Bila je ludnica! Trg je bio krcat, nije više stala ni igla, a publika više nego odlična!
Odsvirali smo 4 dodatka, a poslije koncerta smo potpisivali još dva sata! Kad smo se vratili u backstage nakon koncerta tamo nas je dočekalo pravo iznenađenje, grupa od desetak mladih čelista iz škole iz Izole su nam, potpuno neočekivano i nenajavljeno, odsvirali njihove obrade nekih pjesama, i zvučali su moćno i bilo je magično, mi smo sjeli na pod, uživali i slušali! " - rekao je Stjepan Hauser koji se odmara s obitelji i prijateljima u Istri.

 

11.06.2013. 17:24:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh