« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
FAKULTETSKO VIJEĆE

Ekonomski fakultet imenovao dva nova povjerenstva

Nova tijela brinut će se za izmjenu statuta i za interni nadzor te kontrolu poslovanja fakulteta

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Damir Krajač/Cropix)
Više o

Ekonomski fakultet

,

Melita Kovačević

,

povjerenstvo

Obnašateljica dužnosti dekana Ekonomskog fakulteta i prodekanica za znanost i tehnologiju Sveučilišta u Zagrebu Melita Kovačević objavila je na današnjoj konferenciji za novinare da je Fakultetsko vijeće imenovalo dva povjerenstva - za izmjenu statuta i za interni nadzor te kontrolu poslovanja fakulteta.

Izvijestila je da su povjerenstva imenovana na izvanrednoj sjednici fakultetskog vijeća 16. veljače, a točan sastav povjerenstava priopćio je naknadno Ured za odnose s javnošću zagrebačkoga Sveučilišta koji pruža potporu v.d. dekanici u odnosima s javnošću jer na Ekonomskome fakultetu ne djeluje takav ured.

Tako će, na temelju odluke fakultetskog vijeća u sastavu povjerenstva za izmjenu statuta Ekonomskog fakulteta biti sedam članova: profesori Vlatko Čerić, Pere Sikavica, Vojmir Franičević, Jozo Previšić i Vlado Leko te asistent Vatroslav Škare i student Ante Lasić.

Fakultetsko vijeće imenovalo je i radnu skupinu za definiranje zadaće povjerenstva za interni nadzor i kontrolu poslovanja Ekonomskog fakulteta u kojoj je devet profesora - Nidžara Osmanagić Bedenik, Lajoš Žager, Vesna Vašiček, Marijana Ivanov, Hana Horak, Boris Tušek, Mario Spremić, Vinko Barić i Danimir Gulin. (hina/metro-portal)

19.02.2010. 18:09:55
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh