« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
ŠTRAJK!

Edo Maajka sletio u Zagreb - štrajkanje počinje!

Kako Edo svake dvije godine izdaje novi album, tako je 2012. godina rezervirana za Štrajk mozga

Novi album Ede Maajke
Novi album Ede Maajke (Menart)
Više o

Edo Maajka

,

novi album

,

Štrajk mozga

Štrajk mozga, šesti po redu album Ede Maajke  izlazi ovu subotu, 21.4.2012.
Službena promocija, druženje Ede s fanovima i prodaja novog albuma održat će se u Dancing Bear dućanu u Gundulićevoj 7, točno u podne.

Kako je Edo glasnogovornik Dana prodavaonica ploča, tempiralo se da album izađe točno na taj dan kao podrška cijeloj akciji, pa će tako ove subote Edo obići također i Croatia Records dućan u Bogovićevoj te novootvoreni Aquarius shop u Branimir centru, no službena promocija albuma, druženje s fanovima te medijima rezervirano je za Dancing Bear u centru grada, točno u podne.

Štrajk mozga donosi nam jedan Intro i 11 pjesama od koji su dvije već poznate, Imaš ti šta para te Panika koje su munjevitom brzinom osvojile Edine slušatelje - svaka ima preko 150.000 pogleda i više stotina pozitivnih komentara!

Vjerujemo da će i ostale pjesme izazvati slične reakcije, što mogu nagovijestiti i komentari oduševljenja na teaser u kojem možete poslušati djelić svake nove pjesme i dobiti dojam o Štrajku mozga.

Edinim riječima: Na albumu vas očekuje veliki spektar tema kojima sam se pozabavio, od panike do ljubavi i svega između. S obzirom da sam najviše toga (beatova) uzeo od Billyja, album ima taj njegov prepoznatljiv začin i produkcijski najviše podsjeća na Stigo Ćumur. Ima tu svega, od oldskul beatova, reaggea, dancehalla, dubstepa, tvrdog rock riffa, do zajebancije na temu džigere-narodnjaka.

Na albumu je Edo ugostio Sašu Antića iz TBFa, Željka Pervana, Frenkija, Marchella, Kandžiju i Arsena Dedića. 
Pripremite se, 21. travnja počinje Štrajkanje a kulminaciju doživljava 11. svibnja Edinim koncertom u Aquriusu!

Pridružite se i vi zajednici od 45 000 Edinih Facebook fanova

Družimo se s Edom u subotu točno u podne u Dancing Bearu, vidimo se!

19.04.2012. 09:50:12
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh