« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
NAPAD NA AUTOBUS

Dvojica huligana uhićena zbog napada na navijače PAOK-a

Policija je sada ukupno uhitila šestoricu huligana pod sumnjom da su sudjelovali u napadu na grčke navijače

PAOK
PAOK (Ranko Šuvar / CROPIX)
Više o

Bad Blue Boys

,

huligani

,

Dinamo PAOK

Zagrebačka policija prijavila je još dvojicu huligana zbog sumnje da su prošlog utorka u Novom Zagrebu sudjelovali u napadu na autobus koji je iz zračne luke prevozio 40-ak VIP gostiju grčkog nogometnog kluba PAOK.

Kao i ranije prijavljenu četvoricu navijača i posljednju dvojicu policija tereti za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, doznaje se danas u zagrebačkoj policiji koja smatra da je riječ o zločinu iz mržnje.

Autobus s grčkim navijačima zagrebački su nasilnici dočekali na križanju Avenije Dubrovnik i Ulice SR Njemačke u utorak oko 13 sati. Nakon što su kamenjem porazbijali stakla, u autobus su ubacili nekoliko baklji, tzv. bengalki koje su izazvale manji požar. Policija je nakon izgreda procijenila da je u napadu sudjelovalo 40-ak mlađih osoba.

Posljednja dvojica uhićenih zbog sumnje da su sudjelovali u napadu stari su 20 i 23 godine. Kod 23-godišnjaka policija je u pretrazi stana pronašla i lovačku pušku s optikom, bokser te potkapu, koju nasilnici često koriste kako bi u tučnjavama skrili lice.

Kao i ranije prijavljeni i oni su privedeni istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda.(hina/metro-portal)

18.12.2010. 14:42:01
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh