« Glazba
objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci
NAJAVE

Dvodnevni Forbidden Beach party u Vintage ljetnom vrtu

Pozvali su dva odlična rock grungy vokala - Nikolu Marjanovića i Dinu Purića i svakom dali jednu večer da vas izuju iz ljetnih sandala

Sjajne večeri u Vintage Industrialu
Sjajne večeri u Vintage Industrialu (Vintage Industrial)
Više o

Nikola Marjanović

,

Vintage ljetni vrt

,

Dino Purić

,

Forbidden Beach Party

Već i žedne ptice zagrebačkog asfalta znaju da se maratonski vikend partiji vraćaju u Ljetni vrt Savske 160 i da naš prvi radni/ratni vikend nudi odličnu ponudu rashlađivača u našoj likvidnoj Ljekarni. Naravno, bez glazbe nema ni fieste! Zato smo pozvali dva odlična rock grungy vokala - Nikolu Marjanovića i Dinu Purića i svakom dali jednu večer da vas izuju iz ljetnih sandala! 

**************************************
PET 17.8. NIKOLA MARJANOVIĆ TRIO
Nikola je u svojoj karijeri surađivao s brojnim glazbenim imenima i stvorio prepoznatljivo ime, a nakon mnogih bendova, suradnji i glazbenih izleta, kreće u samostalnu karijeru sa svojim trijem. Marjanović je već osvojio srca vaših boljih polovica, a svakim koncertom ukrade još poneko.

U formi trija svira najbolje od Pearl Jama, Foo Fightersa, Red Hot Chili Peppersa, Beastie Boysa, Soundgardena, Oasisa, Skunk Anansie, Nirvane, Rolling Stonesa, U2-a, Beatlesa, Rihanne, Brune Marsa, Adele, Lane Del Rey, Lorde...

Ipak s naglaskom na glazbu koja je došla iz Seattlea! Uz kultne Soundgarden, Alice In Chains, Nirvanu, bit će tu i R.E.M., Radiohead, Incubus, Alanis Morissette i tko zna što još. Živi bili, pili pa vidjeli! 

**************************************
SUB 18.8. DINO PURIĆ & gosti: LU JAKELIĆ, GORDANA MARKOVIĆ, MAHKEY...
Dino Purić, vokalno talentirani mladić iz Daruvara, pokupio je status domaće rock zvijezde nakon prve sezone showa The Voice - Najljepši Glas Hrvatske. U dva video zapisa na YouTubeu (blind audicija i dvoboj) Dino je skupio preko 600.000 pogleda. 

SUPER TRIVIA: blind audicija na kojoj pjeva 'Another One Bites The Dust' izabrana kao jedna od 7 najboljih rock'n'roll audicija u svijetu. 

Dino je bio pjevač benda Big Rock koji je izbacio 2 singla pod nakladom Dallas Recordsa, pjevač je benda Bad Name, benda koji je 3 godine djelovao kao bend Željka Bebeka (Bijelo Dugme) s kojim je Dino imao prilike surađivati kao bek vokal oko godinu i pol dana.

Dino je sudjelovao kao pjevač u glazbenom showu HRT-a pod imenom 'A strana' i tamo je surađivao s imenima kao što su Nikša Bratoš, Darko Rundek, Gibonni i mnogi drugi..

17.08.2018. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh