« Seks
objavljeno prije 1 godinu i 7 mjeseci
ZAPAMTITE!

Dva savjeta za seksi blagdane

Donosimo dva savjeta koji će vam pomoći da ove blagdane ispunite strašću i pokažete partneru koliko vam znači

Uživajte jedno u drugome
Uživajte jedno u drugome (Arhiva)
Više o

seks

,

blagdani

Vrijeme blagdana često je i jako iscrpljujuće. Svi smo užurbani i pod stresom jer se brinemo da li ćemo stići sve napraviti kako bi sve bilo savršeno - od blagdanskog stola do poklona pod borom, a kad i to prođe, stiže cirkus oko dočeka Nove godine.

U svoj toj žurbi parovi često imaju problema s odvajanjem vremena za sebe. Stoga vam donosimo dva savjeta koji će vam pomoći da ove blagdane ispunite strašću i pokažete partneru koliko vam znači. 

Seks stalno i svugdje - ako uhvatite nekoliko sati u kojima vam je kuća prazna jer vam je obitelj otišla kod rodbine, iskoristite vrijeme za vođenje ljubavi gdje god možete. Dajte mašti na volju i isprobajte nešto novo - nove položaje, nova mjesta... Jednostavno se prepustite strasti i uživajte. 

Zajedničko poslijepodne - odvojite jedno poslijepodne samo za vas dvoje. Napravite večeru, upalite svijeće, čak možete prirediti i zajedničku kupku. Sve su to mali trikovi koji uvijek pale, bez obzira na doba godine. Obucite se izazovno, a s obzirom da je Božić, neka to bude nešto crveno. Recimo, crveno donje rublje pa iznenadite partnera striptizom. Sigurni smo da će biti oduševljen. 

I nakon ovakve pripreme ulazak u Novu godinu jednostavno mora biti dobar!

28.12.2018. 21:37:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh