« Hi-tech
objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci
COOL

Dva nova telefona i audio linija iz Nokie

Finska telefonska kompanija HMD Global predstavlja dva nova Nokia telefona svojem novom portfelju i značajno proširuje liniju audio opreme

Nokia XR20
Nokia XR20 (Nokia)
Više o

Nokia

,

HMD Global

,

Nokia XR20

,

Nokia 6310

HMD Global, dom Nokia telefona, danas najavljuje dva nova telefona i novi audio portfelj. Napravljen da izdrži sve što život stavi pred njega, Nokia XR20 može podnijeti puno više nego što ćete ikada od njega tražitii. Nokia 6310 je novi član Originals obitelji, iznova osmišljen klasik. Danas se, također, obilježava najveće predstavljanje Nokia dodataka do sada, s novim lifestyle audio proizvodima osuvremenjenim u četiri različite linije - Go, Micro, Comfort i Clarity.

Florian Seiche, CEO, HMD Global:

Nastojimo prodrijeti u bolne točke korisnika oko izdržljivosti i dugoročnosti uređaja. Napravili smo izvješće o globalnim trendovima i otkrili da 73% korisnika želi zadržati svoj telefon što duže, i da bi ih zadržali kada bi njihovi uređaji izdržali tijekom vremena. U HMD-u, osnažujemo ljude da izbjegavaju brzu zamjenu uređaja i potičemo ih na veću održivu konzumaciju kroz naša obećanja dugoročnosti.

S veseljem možemo priopćiti da Nokia XR20 -telefonii otporan na životna iskušenja s našim prepoznatljivim nordijskim dizajnom koji je izgrađen i za korisnike i za poduzeća.

Naš cilj je pružiti ljudima proizvode koje vole, kojima vjeruju i koje žele zadržati na dulje."

Napravljena da izdrži životni test, Nokia XR20 unaprjeđuje X-seriju

Ekstremne temperature, 1,8m kapljica, 1 st u vodi i višeiii, novi Nokia XR20 napravljen je za puno surovije uvjete nego što nam pruža svakodnevica. Ovaj životno-otporan telefoniv je sakriven u glatkom, bezvremenskom dizajnu. Iako nikada nećete dovesti svoj telefon do granica njegovih mogućnosti, možete biti sigurni da Nokia XR20 može izdržati više od onoga što ćete od nje tražiti.

S jednim od najsnažnijih ekrana: Corning® Gorilla® Glass VictusTM - među najtežim je staklima koja postojev. Kako bi testirali njegovu izdržljivost, brazilska nogometna legenda, Roberto Carlos i svjetska prvakinja u freestyleu Lisa Zimouche stavili su novi Nokia XR20 kroz seriju teških testova. Od potapljanja u ledenu vodu do lupanja nogom, okretanja i vrtnje na zaslonu po betonu i šljunku nogometnog terena.

Carlos je čak rekreirao svoj poznati banana udarac iz utakmice 1997. između Brazila i Francuske kako bi testirao izdržljivost uređaja - tri Nokia XR20 su postavljena na stativu gola za nogometnu senzaciju udaranja tijekom slobodnog udarca.

Roberto Carlos, pobjednik World Cupa u Brazilu i legenda Real Madrida, kaže:Zatražili su me da rekreiram svoj slobodni udarac iz '97 mnogo puta tijekom posljednjih 20 godina, ali nikada kao sada, tako da sam morao prihvatiti izazov. Mobitel sigurno ne može preživjeti žestinu nogometa. Nisam mislio da će Nokia XR20 uspjeti izdržati jačinu mogu udarca. Možda više nisam profesionalac, ali još uvijek znam zadati udarac, tako da je to bio zapanjujući rezultat."

Spreman na budućnost označava osvježenje koje nije samo za dan kada raspakirate svoj pametni telefon. Dodatno postojećim obećanjima dugoročnosti X-serija, Nokia XR20 dolazi s četvergodišnjom mjesečnom nadogradnjom sigurnosti i trogodišnjim OS nadogradnjama te produženim trogodišnjim jamstvom.

Nokia XR20 ima pouzdanu 48MP+13MP dual kameru s ZEISS optikom, OZO prostornim zvukom i inovativnim rješenjima fotografiranja. U potpunosti novi SpeedWarp način dozvoljava vam da objedinite sve svoje avanture u kompaktnu, uzbudljivu montažu. Pogurivanje granica srednjeg raspona, također dolazi s 5G brzinom, 15W bežičnog punjenja i superiorne izdržljivosti koju ćete voljeti.

Probuđena ljubav prema pretprošlom desetljeću (2000-2009) s Nokiom 6310

Najnoviji član Originals obitelji, čuveni Nokia 6310 u novom svježem obliku. Nokia 6310 klasik je iznova osmišljen kako bi odgovarao današnjem korisniku. Donoseći naprednu pristupačnost, optimiziranu ergonomiju i bateriju koja traje tjednima, odaje počast svemu za što se Nokia telefoni zalažu. I da - još uvijek ima Zmijicu.

S obnovljenim većim glavnim gumbom i ample zaslonom, uz pristupačnost u svojoj srži, vrijeme provedeno na ekranu je bez napora i ugodnije. Novi veći meniji i veće opcije fonta poboljšavaju čitljivost, a za lakše korištenje poruke se mogu slušati.

Novi Nokia lifestyle audio dodaci koje će ljudi voljeti, kojima će vjerovati i zadržati ih dulje

Predstavljamo preoblikovani Nokia audio portfelj. Novi dodaci obožavateljima donose pouzdan zvuk u pokretu. Osuvremenjen u četiri nove, različite linije - Go, Micro, Comfort i Clarity - svaki raspon donosi maksimalnu vrijednost jedinstvenim funkcijama.

  • Go: ultra visoka vrijednost proizvoda koji nude najveću kvalitetu po najnižim mogućim cijenama

  • Micro: ususret zahtjevu za kompaktnu formu

  • Comfort: rezultat potražnje za optimalnim komforom u nosivoj tehnologiji

  • Clarity: najbolji raspon kvalitetnih slušalica s integriranom najnovijom tehnologijom

Dolazeći ruku pod ruku s Nokia XR20, nove Nokia Clarity Pro slušalice pružaju zvuk visoke kvalitete s ugrađenom kvalitetom i baterijom. Moćna kombinacija dual mikrofona s prigušivanjem zvuka iz okoline (ENC), Qualcomm® cVcTM, i aktivnog prigušivača zvuka (ANC), hvata i eliminira pozadinske zvukove za čistoću zvuka kod poziva i glazbe.

Alex Lambeek, Globalni direktor za dodatnu opremu, HMD Global: „Baš poput naših pametnih telefona, izvrsnost Nokia dodataka rezultat je vodećeg industrijskog testiranja kvalitete. Neprocjenjiv uvid naše Nokia zajednice pametnih telefona u kombinaciji s regionalnim uvidom u cijelom svijetu, omogućio je rast našeg eko sustava dodatnih proizvoda do impresivnog portfelja. Potpomognut mrežom snažnih partnerstava poput Binatonea koji nam dozvoljava da omogućimo najbolje za bazu naših obožavatelja koja raste. Nadahnut prirodom i pakiran u papir i tintu na bazi soje koja ga štiti, svaka nova linija donosi vrhunski lifestyle doživljaj po pristupačnoj cijeni."

Pouzdano partnerstvo za najbolje iskustvo

Današnji dan označava početak dva nova partnerstva s vodećim industrijskim pružateljima usluga. Spotify će omogućiti vlasnicima Nokia pametnih telefona pristup 70 milijuna pjesama i 2,6 milijuna podcastavi. Nudeći dodatnu sigurnost protiv zloćudnih softvera, ExpressVPN bit će dostupan na svim novim Nokia pametnim telefonima s probim razdobljem od 30 dana.

Stephen Taylor, CMO, HMD Global: „Oduvijek smo bili ponosni na partnerstvo s najboljima u industriji za naše obožavatelje. Danas dodajemo dva nova imena u ovu proširenu obitelj vodećih brendova koja omogućuju najinovativnije iskustvo vlasnicima Nokia telefona. Svako partnerstvo poboljšava ono za što se zalažemo i surađujemo s onima kojima vjerujemo, tako da možete i vi."

28.07.2021. 14:21:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh