« Seks
objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci
HE HE

Dva najjača prirodna afrodizijaka

Kod problema s libidom svi se tješe da postoji plava pilulica, no i priroda tu ima dosta toga za reći - evo koji su najjači prirodni afrodizijaci

Ginseng ne pomaže samo pamćenju :)
Ginseng ne pomaže samo pamćenju :) (Arhiva)
Više o

Šafran

,

ginseng

,

prirodni afrodizijaci

Afrodizijak je uvijek tražena roba, jer libido može biti poprilično  zeznuta stvar - sad ga ima, pa onda najednom nema ni traga ni glasa od njega. Naravno, svima će prvo pasti na pamet poznata plava pilula, no zašto se šopati kemijom kad nam je priroda dala sve što nam treba?

Prirodni afrodizijaci su najbolji izbor, naravno, no i tu ima malo previše mitova, pa tako onima koji su uvjereni da će posao odraditi, primjerice, vino ili čokolada - varaju se.

Jednako tako, ni oštrige zapravo više nisu u igri jer nije se uspjelo dokazati da imaju bilo kakav utjecaj na libido, ali zato su tu dvije biljke u koje se kunu znanstvenici sa Sveučilišta Guelph - ginseng i šafran.

Ginseng - iako ga obično povezujemo s boljim pamćenjem i energijom, zapravo se na Dalekom Istoku koristi tisućama godina upravo kao afrodizijak.

Šafran - ovaj tradicionalni indijski začin našao je svoje mjesto i u kuhinjama Italije i Španjolske, ali kad znamo da je bio omiljeni afrodizijak nezasitne Kleopatre... vrijeme je da ga se isproba.

23.07.2017. 21:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh