« Glazba
objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci
NAJAVE

Dva dana Jonathana u Saxu uz premijere novih pjesama

Jonathan se na dvodnevnu rezidenciju u Sax vraćaju neposredno prije završetka rada na mini albumu "To Hold" koji je uslijedio nakon prvog dijela "To Love"

Jonathan dva dana u SAX!u
Jonathan dva dana u SAX!u (Arhiva)
Više o

ulaznice

,

koncert

,

klub SAX

,

Jonathan

Riječka indie petorka Jonathan dolazi u zagrebački klub Sax gdje će održati dva koncerta, u petak i subotu, 17. i 18. studenog, uz premijeru nekoliko potpuno novih pjesama.

Jonathan - «Heaven»

Izuzetno uspješnu godinu koja je bila ispunjena brojim svirkama po festivalima, samostalnim koncertima po Hrvatskoj i regiji, nastupom prije legendarnih The Killersa na otvorenju Exit Festivala, te rađenjem i snimanjem novih pjesama, Jonathan privode kraju jednako radno.

Jonathan se na dvodnevnu rezidenciju u Sax vraćaju neposredno prije završetka rada na mini albumu "To Hold" koji je uslijedio nakon prvog dijela "To Love", jednim od najboljih domaćih ploča u tekućoj godini.

Dva zagrebačka koncerta bit će sjajna prilika osim poznatih pjesama čuti i neke koje će tek biti objavljene. Uz potpuno obnovljenu set listu i novi raspored pjesama bend će izvoditi stvari koje rijetko ili dugo ne sviraju, uz premijere novih do sada neobjavljenih stvari koje će se naći na iščekivanom mini albumu "To Hold".

Zajedno će ova dva izdanja činiti kompletno djelo "To Love Or To Hold", a iako će se tematikom i osjećajima nastavljati jedan na drugi, svaki će pričati svoju priču, pokazati novi smjer benda i okupiti dosta gostiju. Prva prilika čuti najbolje od Jonathana uz premijere novih pjesama je dvostruki zagrebački koncert u Saxu.

Jonathan - «Try To Get Even»

Za svaki od nastupa u prodaji će se naći limitiran broj od 300 ulaznica, po cijeni od 55 kn u pretprodaji, odnosno 80 kn na dan koncerta. Kupiti se mogu na blagajni Saxa u Palmotićevoj 22. Više informacija se može dobiti na broj telefona 01 / 4872 836 ili na web siteu kluba www.sax-zg.hr.

30.10.2017. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh