« Glazba
objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci
POŽURITE

Duran Duran - u prodaji posljednjih 1000 ulaznica za zagrebački koncert

Nakon VIP tribine rasprodan je i Fan pit stadiona Šalata na kojem će Simon Le Bon, John Taylor, Nick Rhodes i Roger Taylor održati svoj prvi hrvatski nastup nakon 16 godina

Požurite, još malo pa nestalo karata :)
Požurite, još malo pa nestalo karata :) (LAA)

Još je manje od tri tjedna do održavanja zagrebačkog koncerta grupe Duran Duran, a u prodaji je ostalo samo posljednjih 1000 ulaznica.

Nakon VIP tribine rasprodan je i Fan pit stadiona Šalata na kojem će Simon Le Bon, John Taylor, Nick Rhodes i Roger Taylor održati svoj prvi hrvatski nastup nakon 16 godina. U ponudi je preostalo još svega 1000 ulaznica za sektore Parter i Tribina sjedenje.

S obzirom da je Zagreb počašćen jedinim samostalnim koncertom grupe Duran Duran ne čudi velik interes i domaćih i inozemnih fanova. Od ukupne količine prodanih ulaznica pola ih je prodano u Hrvatskoj, a pola u ostalim zemljama svijeta među kojima prednjače Mađarska, Italija i Velika Britanija. Na Šalati će se, između ostalih, naći i obožavatelji iz Rusije, Australije, SAD-a i Skandinavije

Zagrebački koncert grupe Duran Duran 29. kolovoza na Šalati jedinstven je nastup ovih pop divova ne samo u hrvatskim nego i u europskim okvirima. Bit će to njihov jedini samostalan koncert ove godine na Starom kontinentu, posebna večer u kojoj će nastupiti sami, bez predgrupa i s najdužim setom odsviranim u 2017. godini. Set lista benda najviše će se naslanjati na bezvremenske klasike poput «Wild Boys», «A View To A Kill», «Come Undone», «Is There Something I Should Know?», «Notorious», «Ordinary World», «Hungy Like The Wolf», «Girls On Film», «Save A Prayer», «(Reach Up For The) Sunrise» i megahit «Rio», kojim obično završavaju program.

Koncert grupe Duran Duran dio je Ožujsko Glazbene točionice, brenda ponovo pokrenutog u ekskluzivnoj suradnji Ožujske pive i LAA. U Ožujsko Glazbenu točionicu uključeni su koncerti velikih stranih i regionalnih izvođača u Hrvatskoj kao što su Laibach, Ministry, Mastodon, Prophets Of Rage, House Of Pain, Black Peaks, The Cult, Ryan Adams, Pet Shop Boys, Duran Duran i Dubioza Kolektiv. 

Ulaznice

Parter stajanje

230 kn do 28. kolovoza / 250 kn na dan koncerta

Tribine sjedenje

260 kn do 28. kolovoza / 280 kn na dan koncerta

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty old shop, Tratinska 18

  • Rockmark, Berislavićeva 13

  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13 i Branimir centar

  • Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a

  • Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr

10.08.2017. 10:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh