« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci
BILI SMO ...

Dubioza kolektiv rasturila prepuni Dom sportova

Ako ste ovaj koncert propustili, sljedeći puta se pobrinite kupiti kartu na vrijeme.

Gotovo dva sata puna energije
Gotovo dva sata puna energije (Metro)
Više o

Dom sportova

,

Dubioza kolektiv

,

koncert

Sinoćnji koncert Dubioze Kolektiv su otvorili sarajevski Billy Andol te zagrijali ekipu. Sedmeročlana koncertna atrakcija iz BIH koja je oduševila Dom sportova. Prepuna dvorana i odlična muzika. Koncert je počeo nešto prije 22h i trajao skoro 2 sata.

Dečki su svirali i stare i nove pjesme. Na pjesmi "Ja sjećam se", obrada posvećena pokojnom pjevaču Kud Idijota, Tusti, gostovao je i Mile Kekin. Prepuna dvorana fanova, većina obučenih po dogovoru u crno- žute kombinacije. Koncert je rasprodan tjedan dana prije no ipak je bilo još ekipe u potrazi za kartom više - nažalost bezuspješno. 

Od mnogobrojnih hitova , najveći odaziv su dobile "Krivo je more" odsvirana u akustičnoj verziji , "Kažu" , "Prvi maj" , no i sve ostale pjesme su odlično prihvaćene. U svakom slučaju Dubioza Kolektiv je na nivou svjetskih bendova i zaslužuju sve pohvale.

Odlična komunikacija sa publikom i odlična energija koja diže i mrtve na noge. Ako ste ovaj koncert propustili, sljedeći puta se pobrinite kupiti kartu na vrijeme.

27.10.2013. 16:25:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh