« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
BRAVO

Dubioza Kolektiv i Menart u finalu za nagradu Grand PRix HUOJ-a

Menart je ponosan na suradnju s Dubiozom kolektiv i nominaciju, a čestitamo i svim finalistima u svih devet kategorija

Bravo ekipa iz Menarta
Bravo ekipa iz Menarta (Menart)
Više o

Dubioza kolektiv

,

Grand Prix

,

Menart

,

HUOJ

Svake godine Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) odaje priznanje kolegama specijaliziranima za osmišljavanje i provedbu strateških komunikacija i odnosa s javnošću u tvrtkama, vladinim institucijama i tijelima lokalne uprave i samouprave.

Tako će biti i ove godine, točnije u petak, 14. ožujka u Matis Absolut Loungeu kad će se proglasiti dobitnici i dodijeliti nagrada Grand PRix u ukupno devet kategorija. U kategoriji za odnose s javnošću za male i srednje tvrtke prijavio se i Menart s projektom „Dubioza Kolektiv: Apsurdistan" te ušao u finale gdje će se izabrati među tri finalista najbolji projekt. Osim Menarta, u istoj kategoriji izabrani su: Festival Opatija s projektom „Festival kazališta i kazališnih skupina Republike Hrvatske" i projekt agencije Media Val i Adria MM produkcije „Ultra Europe".

Finaliste, kao i pobjednike, bira Stručni žiri koji se sastoji od 11 članova uglednih predstavnika tvrtki i javnog sektora, stručnjaka iz agencija za odnose s javnošću, predstavnika visokoškolskih ustanova i znanosti, odnosno katedri koje izučavaju upravljanje komunikacijama.

U 30 dana koliko je trajao natječaj za 7. dodjelu nagrada Grand PRix za najbolja ostvarenja u struci, na HUOJ-evu adresu pristigao je rekordni broj komunikacijskih projekata realiziranih u razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca 2013. U finalu zajedno s Menartom našle su se i velike korporacije poput ZABA-e, Allianza, Dukata, Vipneta, Ericsson Nikole Tesle, Nestlèa te velike PR agencije poput Manjgure, Media Vala, Abrakadabre i drugih što dovoljno govori o važnosti ove nagrade unutra korporativnog svijeta ali i struke.

Menart je ponosan na suradnju s Dubiozom kolektiv i nominaciju, a čestitamo i svim finalistima u svih devet kategorija! 

21.02.2014. 18:58:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh