« Glazba
objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec
NAJAVE

Dubioza Kolektiv and The Gastarbeiters u Rijeci

Žiri sastavljen od likeova publike i kolega s Totalnog FM odabrat će od 5 do najviše 10 pjevača koji će se u petak, 6. travnja popeti na pozornicu.

A da zapjevate s Dubiozom?
A da zapjevate s Dubiozom? (Arhiva)
Više o

Dubioza kolektiv

,

Pionirska

,

The Gastarbeiters

Riječki Totalni FM pokreće akciju u kojoj će pomoći Dubioza Kolektivu složiti pjevački zbor s kojim će izvesti pjesmu «Pionirska» na riječkom koncertu u dvorani Mladosti 6. travnja. Grupa već ima ime - The Gastarbeiters - a formirat će se od najboljih, najkarizmatičnijih i najupečatljivijih vokala koje će zajednički odabrati publika i žiri Totalnog.

Dubioza Kolektiv - «Pionirska»

Princip prijave je jako jednostavan. Sve što solo pjevači, manje ili veće grupe trebaju napraviti je:

- snimiti video kako pjevaju ili dio ili cijelu «Pionirsku»

- postati ga na FB event otvoren baš za tu priliku: https://www.facebook.com/events/1794618017251463/

Rok prijava kreće danas i završava u petak, 30. ožujka u 18:00. Pobjednici će biti objavljeni u isto eventu u ponedjeljak, 2. travnja.

Žiri sastavljen od likeova publike i kolega s Totalnog FM odabrat će od 5 do najviše 10 pjevača koji će se u petak, 6. travnja popeti na pozornicu. The Gastarbeiters će tijekom petka upoznati Dubiozu i odraditi tonsku probu. U backstageu će za njih biti pripremljena posebna garderoba i majice u kojima će nastupati - sve kao za prave bendove!

«Pionirska» se nalazi na Dubiozinom albumu «Pjesmice za djecu i odrasle» koji se može downloadati sa službene stranice benda.

U studijskoj verziji u njoj gostuje odličan sarajevski dvojac Helem Nejse. Audio verzija, zajedno s tekstom pjesme, može se pronaći i na YT kanalu Dubioze.

Dubioza Kolektiv vraća se, nakon više od četiri godine, u riječku dvoranu Mladosti i to u petak, 6. travnja. Ulaznice za koncert u prodaji su po 80 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 90 kn. Ulaznice se mogu kupiti u riječkom Dallas Music Shopu (Splitska 2a), na svim prodajnim mjestima Eventima te na www.eventim.hr

20.03.2018. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh