« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
BUBNJEVI

Drumming Passion u AvenueBallu

Bubnjanje je na rasporedu u subotu u sklopu Festivala ritma

Fascinantan line-up na Drumming Passionu
Fascinantan line-up na Drumming Passionu (drumtidam.info)
Više o

Boris Leiner

,

Drumming Passion

,

Festival ritma

,

Drumtidam.info

,

Mojca Malek

,

Tribal Jam Orchestra

U subotu 11.prosinca 2010., 20:00h se u organizaciji  AvenueBALL-a, Slavonska Avenija 3, Zagreb održava prvi od Festivala ritma s temom "Drumming Passion".

To je događaj koji će okupiti do sada najveći broj bubnjara, bubnjarskih sastava i ljubitelja ritma i plesa. Na prošlom sličnom happeningu „Bubnjanje za svijet" u AvenueBALL-u bilo je preko 150 svirača s raznim vrstama bubnjeva koji su stvorili odličnu atmosferu za sve prisutne.

Ovaj puta, uz Borisa Leinera sa Zemljanima, te brojnih ostalih samostalnih bubnjara, atmosferi će doprinijeti Mojca Malek iz Slovenije na gongovima, Tribal Jam Orchestra uz interaktivno druženje s trbušnom plesačicom Ivom Yvaine, skupina Kenkedenke, plesna skupina DYALLI, glazbeni instrumenti i ritmovi Jamajke, šamanski bubnjevi s Miljenkom Bublićem i Zoranom Tepurićem, DJ Binghiroots i plesači break dance-a.

Također odvit će se i natjecanje rock bubnjara uz glasanje publike i žirija. Program će početi u 20h sa šamanskim bubnjevima, nastupom na gongovima Mojce Malek i Tribal Jam Orchestrom. Nakon toga slijedi grupno bubnjanje i nastupi sastava i plesnih izvedbi. Iza 24.00h bit će natjecanje afirmiranih rock bubnjara uz glasovanje publike i žirija, a nakon toga DJ party s brakedancerima.

Program će se u 05.00h nastaviti s prvim SUNRISE PARTY-em s DJ Sunrise i Didge J Cosmic (live didgeridoo act), što je posebno organiziran ranojutarnji događaj s programom plesa, ritma, yoga vježbi i glazbe do 09.00h.

Drumming Passion je prvi u nizu Festivala ritma u AvenueBALL-u na kojem su sami posjetitelji dio stvaranje nove vrste interaktivne zabave, a uz mnoštvo izvođača. Ovo  je ujedno službeni party Festivala alternative i web portala Drumtidam.

Također, bit će i dodatne ponude svjetskih etno i zvukoterapeutskih glazbala i zdrave hrane na štandovima Festivala u AvenueBALL-u.

Voditelj Drumming Passion programa je zvukoterapeut Svemir Vranko.

Web: www.avenueball.com  www.drumtidam.info  www.festivalalternative.org

Ulaznice po cijeni od 30 kuna za Drumming Passion i 25 kuna za Sunrise Party mogu se nabaviti u AvenueBALL-u, Slavonska Avenija 3 (iza MUP-a na Heinzelovoj), i na Festivalu alternative u subotu, 11.12. u hotelu Internacional ili rezervirati preko www.drumtidam.info

06.12.2010. 19:47:54
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh