« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
rasturačina u vinkovcima

Drugo poluvrijeme počelo s dva gola, već je 5-0

Lihtenštajn se bori junački, no ovakvu bi utakmicu dobila i Croatia iz Sesveta

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Tea Cimaš/CROPIX)
Više o

Vatreni

,

Hrvatska-Lihtenštajn

U jednom od dva moguća termina za prijateljske utakmice Hrvatski nogometni savez najavljivao je suparnika tipa Argentine, da bi se na kraju morali zadovoljiti Lihtenštajnom, o čijem nogometnom znanju i vještini stvarno ne treba govoriti.

Čudnovata reprezentacija puna likova iz bajke uz Kranjčara, Srnu, Eduarda i naglo podobne Šimunića i Križanca prema očekivanjima masakrira amatersku momčad, na veselje publike u Vinkovcima koji su jedva dočekali da vide reprezentaciju na djelu.

Pun stadion Cibalije prvi je gol vidjeo već u 47. sekundi, kada je Mate Bilić pospremio dodavanje Drage Gabrića, debitanta u repki. Za desetak minuta dosuđen je slobodan udarac s dvadesetak metara s lijeve strane, a Srna je loptu kao na treningu uputio u prazan dio gola koji je lihtenštajnski golman ostavio nepokriven.

Par minuta kasnije Srnin ubačaj je Bilić spustio na nogu Eduardu, kojem stvarno nije bilo teško s peterca ubaciti u gol za 3-0.

Početak drugog poluvremena donio je dva gola u četiri minute. Prvo je Mate Bilić iskoristio grešku braniča Lihtenštajna i dobacio loptu Eduardo koji je rutinirano šalje u gol, da bi nakon dvije minute odlično izveo slobodni udarac i sam se po drugi put upisao u strijelce.

14.11.2009. 17:59:18
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh