« Glazba
objavljeno prije 1 godinu i 7 mjeseci
FESTIVALI

Drugi Mudri Brk Festival

Drugi Mudri Brk Festival održat će se 28. i 29. srpnja 2023., pogledajte kako je bilo u prvoj godini

Mudri Brk drugi put ;)
Mudri Brk drugi put ;) (Arhiva)
Više o

festivali

,

Mudri Brk

Sljedeće lito ide, mala! Prvo izdanje festivala Mudri Brk je iza nas, a na prvi dan jeseni  organizatori prizivaju ljeto i drugo vruće mudrobrko izdanje. 

Drugi Mudri Brk Festival održat će se 28. i 29. srpnja 2023. godine u Ljetnom kinu Jelsa, a već su najavljeni najmlađi DJ u Hrvatskoj DJ Svemir i DJ Čemer. Detalje o svemu organizatori će najaviti u narednim mjesecima.

Upravo je objavljen i službeni aftermovie festivala, a masu dobar đir, puno fine muzike i atmosfera o kojoj se još priča stali su u minutu videa zbog kojeg će vam unatoč jesenskoj klimi vani odmah biti toplo oko srca. Aftermovie potpisuju Siniša Josip Starčević i Krešimir Čižmek. 

"Prva godina Mudri Brk Festivala je prošla iznad naših očekivanja. Naša namjeru da predstavimo masu dobru muziku i da napravimo masu dobar đir, prema prvim dojmovima posjetitelja i prijatelja je pala na plodno tlo. Prva je godina i imamo toga za popravljati, oko nekih stvari ćemo biti pametniji, ali vjerujemo da je publika uživala u odličnim koncertima, opuštenoj atmosferi i dobrom điru. Jer mi stvarno jesmo. Hvala svima koji su nam nesebično pomogli u organizaciji, svima koji su nam dali ruke od najmanjih do najvećih stvari, svim bendovima koji su pristali nastupiti ove godine, Turističkoj zajednici Jelsa i Općini Jelsa, Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, svim sponzorima, svim prijateljima koji su nas došli podržati iz različitih dijelova Hrvatske i susjedstva, svoj lokalnoj ekipi koja nam je dala podršku za neki novi đir u Jelsi na Hvaru, svima koji su širili usmenu predaju. Vidimo se u ljeto 2023.", istaknuli su organizatori festivala.

Irena Žilić, Kopito, Ministranti, Neon Wife, Miriiam, The Splitters, Banana Zvuk, Boo Dale, The Marshmallow Notebooks te DJ Borovich i KLFM ekipa rasplesali su publiku u dva koncertna dana u Ljetnom kinu Jelsa, a posebno iznenađenje za sve bili su DJ Svemir i DJ Čemer, najmlađi sudionici prvog Mudrobrkog festivala.

Detalji o ulaznicama i programu bit će poznati taman u vrijeme dok bude najhladnije da se imate čemu veseliti.

Organizatori su Mudri Brk i Udruga za promicanje kulture "Jelsa", a glavni pokrovitelji su TZ Jelsa, Općina Jelsa i Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

26.09.2022. 09:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh