« Biznis
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
BIZNIS

Dražen Hubak novi direktor tvrtke ista Hrvatska

Jedna od vodećih svjetskih tvrtki u području energetske učinkovitosti, u Hrvatskoj najpoznatija po ugradnji razdjelnika, odnedavno ima novo vodstvo

Dražen Hubak na čelu ista Hrvatska
Dražen Hubak na čelu ista Hrvatska (Arhiva)
Više o

energetska učinkovitost

,

ista Hrvatska

,

Dražen Hubak

,

razdjelnici topline

ista, jedna od vodećih svjetskih tvrtki u području energetske učinkovitosti, u Hrvatskoj odnedavno ima novo vodstvo. Novi direktor tvrtke ista Hrvatska, Dražen Hubak, posljednjih je pet godina proveo kao direktor Haberkorna, najvećeg lanca tehničke opreme iz Austrije. Inženjer po struci, g. Hubak je u svojoj karijeri radio u proizvodnji vezanoj za građevinsku industriju, kao direktor tvrtke Rehau u Hrvatskoj, kao direktor prodaje za Hilti, a značajan dio karijere proveo je i u Švicarskoj, radeći kao voditelj prodaje u kompaniji Tormax.

  • Gotovo cijeli svoj profesionalni i privatan život bavim se pitanjima energetske učinkovitosti i rješenjima koja su dostupna u ovom području. Već me prije petnaest godina u Švicarskoj fasciniralo značajno smanjenje računa za grijanje u novom stanu grijanom dizalicom topline. U Hrvatskoj se bavim ovom temom od prvog kongresa energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije u Dubrovniku, u rujnu 2008. Od tada su postignuti značajni koraci, no ciljevi Europske direktive su ambiciozni, a 2020ta godina nam je već prilično blizu. ista, specijalizirana za različite vrste podmjerenja, će uspješno u Hrvatskoj nastaviti implementirati rješenja koja su se već dokazano smanjila potrošnju energije u 25 zemalja svijeta u kojima je ista prisutna- rekao je Dražen Hubak, direktor tvrtke ista.

ista, čija je centrala u Njemačkoj, diljem svijeta brine o 49 milijuna razdjelnika koji su ugrađeni u oko 12 milijuna stambenih ili poslovnih jedinica i u Hrvatskoj je prepoznata upravo po ovim uslugama. Ipak, ista u Hrvatskoj nudi i uslugu podmjerenja kod opskrbe vodom, kroz ugradnju vodomjera.

  • Dražen Hubak dobro je poznat stručnjak u području rješenja vezanih za energetsku učinkovitost - rekao je Ulrich Fischer, regionalni menadžer za zapadnu istočnu i južnu Europu ista Internationala - U kombinaciji s njegovim dugoročnim međunarodnim iskustvom, Dražen je idealan izbor za direktora iste s obzirom na dinamični razvoj tržišta i daljnji rast naše kompanije u Hrvatskoj.

Planovi novog direktora obuhvaćaju rast poslovnih pokazatelja u narednom razdoblju, ali i daljnje pozicioniranje iste na domaćem tržištu.

  • Bez odgovorne potrošnje nema povećanja energetske učinkovitosti, i uvjeren sam da ćemo vrlo brzo uspjeti uvjeriti građane da pažljivom regulacijom temperature prostora zaista mogu smanjiti troškove grijanja - istaknuo je Hubak.

Kompanija bilježi brz rast na tržištu, zahvaljujući među ostalom, prepoznavanju njemačke kvalitete proizvoda i usluga od strane hrvatskih građana.

11.03.2016. 12:14:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh