« Svijet
objavljeno prije 11 godina
TAJKUN ŽELJAN ZABAVE

Donald Trump bacio oko na Bijelu kuću, razmišlja o kandidaturi 2012.

Rado bih se natjecao s bivšom guvernerkom Aljaske Sarah Palin, izjavio je američki bogataš i zvijezda reality showa "The Apprentice"

Donald Trump
Donald Trump (Getty Images)
Više o

SAD

,

Donald Trump

,

Bijela kuća

,

Sarah Palin

,

izbori 2012.

Američki tajkun u nekretninama Donald Trump izjavio je kako razmatra mogućnost kandidiranja za predsjednika Sjedinjenih Država na izborima 2012. U intervjuu TV mreži ABC News, emitiranom u četvrtak, 64-godišnji milijarder republikanac, rekao je da bi "lako" mogao potrošiti više od 200 milijuna dolara vlastitog novca za kampanju. "To bi moglo biti zabavno, jer bih volio vidjeti da se neke pozitivne stvari dogode za zemlju", rekao je. Dodao da je kako bi se rado natjecao s bivšom guvernerkom Aljaske Sarah Palin, za koju mnogi vjeruju da će sudjelovati u utrci za republikansku predsjedničku nominaciju.

Trump, koji je zvijezda "reality show" programa "The Apprentice", izjavio je kako vjeruje da je "svatko želi opljačkati Ameriku". Trump je izdvojio Kinu, rekavši da ta zemlja "prolazi nekažnjeno" manipulirajući svojom valutom. "Poštovanje za Ameriku, tamo jednostavno ne postoji", rekao je. "Poslovao sam s mnogo ljudi iz Kine koji nam se smiju. Oni osjećaju da smo budale. I skoro da nas vode budale. Oni ne mogu vjerovati što im sve uspijeva", rekao je Trump u intervjuu ABC-u, dodajući kako će odluku o kandidaturi vjerojatno donijeti do lipnja. (hina/metro-portal)

19.11.2010. 11:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh