« Hrvatska
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
POZICIJE

Domagoj Novokmet predložen za v.d. ravnatelja HRT-a

Uz negodovanje članova HDZ-a koji su napustili sjednicu saborskog odbora Novokmet potvrđen kao kandidat za v.d. ravnatelja

Domagoj Novokmet izazvao razdor u saborskom odboru
Domagoj Novokmet izazvao razdor u saborskom odboru (Arhiva)
Više o

Domagoj Novokmet

,

v.d. glavnog ravnatelja HRT

Saborski odbor za informatizaciju, informiranje i medije nakon rasprave potvrdio je Domagoja Novokmeta kao kandidata Saboru za imenovanje v. d. glavnog ravnatelja HRT-a. Prije nego šđto je rasprava i započela, članovi odbora iz HDZ-a, Sunčana Glavak i Jasen Mesić napustili su sjednicu.

HDZ-ovci su poručili da su se nadali da će Odbor predložiti neku iskusnu osobu koja zna voditi sustav, a Glavak je rekla da je na ovaj način unaprijed dezavuiran i glavni ravnatelj kojeg će se izabrati u zakonskom roku.

SDP-ovci i HNS-ovci u Odboru su se začudili potezu oporbe, rekavši da su i oni mogli doći na Odbor sa svojim kandidatom, a kako su zakonski obvezni u kratkom roku izabrati v.d. glavnog ravnatelja, vremena više nema.

Domagoj Novokmet je već relativno dugo na televiziji, kao voditelj emisija za djecu i mladež te kao urednik emisije Dobro jutro, Hrvatska.


11.07.2012. 16:27:38
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  anemija
  12.07.2012. 01:11
  Hmm napokon jedan ped.. ok.. gay na čelu i pročelju priS(l)avlja! ;)

  Možda napokon nešto dobro, i stvarno nešto dobro napravi na opće priznatoj (samo zakonski, međ` saborlijama), jedinoj stvarno (kojoj stvarno moramo plaćati namet), bez obzira na reklame, nazi.onalnoj televiziji!
  me
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh