« Glazba
objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca
GLAZBA

Domaći glazbeni labeli u AKC Attack

Događaji se održavaju u klubu uz poštivanje preporuka i odluka stožera za civilnu zaštitu u svrhu sprječavanja širenja zaraze koronavirusom... naravno

Aktivni domaći labeli
Aktivni domaći labeli (Arhiva)
Više o

AKC Medika

,

Pistolero

,

Low Income Squad

Low Income Squad @Attack 10. 12. 17h

Ovaj hrvatski DIY label već dulji niz godina djeluje, ali ih kao kolektiv nismo dugo ugostili u Attacku. Odlučili to ispraviti - očekujte puno nove glazbe koju su pripremili, ali s dobro poznatim zvukovima neo trancea, reworked Memphis rapa, 90s-inspired fast techna i noisy eksperimentala. Za vas najbolje od najboljeg puštaju Strahinja Arbutina i Filip Šćekić. 

Pistoler @Attack 11. 12. od 17h

Winpa, Pao, Zmayo i Hektal već dugo plivaju u techno, psytechno, dark prog i psygresive vodama te će vas provest ove subote kroz ludi flow osjetila uz VJ Litemotif i VJ Metamorph. DJ Zmayo je label manager Pistolero Recordingsa te rezident DJ i organizator Pistolero partya u Zagrebu, a sam Pistolero Recordings fokusiran je na eklektične i underground psihodelične zvukove. 

Za sve evente je potrebna Covid potvrda!

#covidsafeevent

S ciljem održavanja sigurnijeg događaja i sa što manjim ograničavanjem broja posjetitelja, ulazak na evente biti će moguć samo uz predočenje Covid putovnice ili PCR ili potvrde o preboljenju u zadnjih 6 mjeseci. Također dijelimo i maske na ulazu kome je potrebno. Hvala na razumijevanju.

08.12.2021. 09:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh