« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
u ozračju blagdana

Dođite na festival čokolade u Opatiju

U ugostiteljskim objektima nudit će se slastice i napitci od čokolade, ulična prodaja već je počela, a wellness centri nudit će posebne čokoladne masaže

(Getty Images)
Više o

Opatija

,

Ivo Dujmić

,

festival čokolade

,

blagdani

,

TZ Opatija

Treći festival čokolade održat će se od 4. do 6. prosinca u Opatiji, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinstvo.

Opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić rekao je da taj festival uvodi u ozračje božićnih i novogodišnjih blagdana na opatijskoj rivijeri. Iako ove godine neće biti tvrtaka proizvođača čokolade, Opatija će nastojati svojim snagama organizirati najbolji festival dosad te će ga dalje svake godine podizati na sve višu razinu, rekao je Dujmić.

Direktorica Turističke zajednice grada Opatije Jasna Doričić-Sanković rekla je da je razlog što su odustali veliki proizvođači čokolade, koji su u prva dva festivala sudjelovali u organizaciji, gospodarska kriza.

U organizaciju su ove godine uključeni Liburnia Riviera Hoteli i Milenij Hoteli u čijim će se objektima, hotelima i kavanama održati neki događaji u sklopu festivala, programi će se održavati i u drugim hotelima i njihovim kavanama i restoranima.

U ugostiteljskim objektima nudit će se slastice i napitci od čokolade, ulična prodaja čokolade već je počela, a wellness centri nudit će posebne čokoladne masaže. Najatraktivniji dio programa je rezanje goleme, 11 metara visoke torte na terasi kavane "Imperial" u subotu te prigodna prodaja. Organizatori festivala su grad Opatija i opatijska Turistička zajednica. (hina/metro-portal)

02.12.2009. 15:57:01
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh