« Život
objavljeno prije 6 godina
HE HE

Dobili ste poklon koji vam se ne sviđa? Evo što napraviti

Božićni pokloni nerijetko završavaju na dnu ormara ili spremišta jer vam se - ne sviđaju, imate već istu stvar ili jednostavno ne znate što bi s tim

Što kada vas
Što kada vas "iznenadi" loš poklon? (DeviantArt)
Više o

božićni pokloni

,

loši pokloni

Božićni pokloni izazivaju veselje, no ponekad i rezignaciju i glumu da vam se sviđa, iako se zapravo radi o nečem što već imate ili vam je ružno, a svakako ne znate što biste s tim. Kako ga se riješiti?

Evo par prijedloga

Dobiveni poklon poklonite nekom drugom - može biti nezgodno ako vas osoba koja vam je dala poklon ulovi u tome. No, bolje da nekog razveselite poklonom koji se vama ne sviđa nego da ga zadržite za sebe.

Donirajte poklon - u blagdansko vrijeme aktualne su i brojne humanitarne kampanje. Skupljalju se financijska sredstva, ali i pokloni za brojne organizacije. Donirajte svoj poklon nekoj od tih organizacija i učinite dobro djelo.

Prodajte poklon - ako već nemate drugog izbora, poklon možete i prodati. Prijavite se na neki od online servisa za prodaju i vrlo ćete brzo unovčiti dobiveni poklon koji vam se ne sviđa.

Vratite poklon - najlakše od svega je vratiti poklon. Ako imate sreće, onaj koji vam ga je poklonio, uz dar vam je dao i račun pa ćete vrlo lako vratiti poklon ili ga zamijeniti za neki drugi.

28.12.2015. 11:24:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh