« Žene
objavljeno prije 11 godina
TULUUUM

Djevojačke zabave su skuplje i raskalašenije od momačkih

Većina će se muškaraca konzultirati s budućom suprugom oko organizacije, a djevojke će gotovo u pravilu zatajiti neke dijelove zabave

Momačka večer je nevinija od djevojačke zabave
Momačka večer je nevinija od djevojačke zabave (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

momačka večer

,

organizacija

,

djevojačka zabava

O momačkim se zabavama pričaju bajke, a Mamurluk je postao i hit u nastavcima, no, u stvarnom se životu tako nešto može prije očekivati od žena nego od muškaraca, barem tako tvrdi zadnje istraživanje britanske tvrtke specijalizirane za organizaciju takvih zabava.

Britanke su se pokazale rastrošnim i prilično divljim u odnosu na muškarce, jer će muškarci organizaciji pristupiti puno organiziranije i prije, uštedjeti novac i pridržavati se zadanih okvira, dok tako nešto radi tek petina žena. 

Većina će se muškaraca konzultirati s budućom suprugom oko organizacije, a djevojke će gotovo u pravilu zatajiti neke dijelove zabave, poput odlaska u noćni klub ili iznajmljivanja muških stripera. 

Inače, momačke večeri počele su u Sparti još u petom stoljeću prije Krista, dok su prve djevojačke zabave organizirane tek u 17. stoljeću, a i to je bilo prilično nevino cjelonoćno druženje s prijateljicama uz slaganje miraza.

08.05.2013. 21:08:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh