« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
ZABAVA

DJ Bizzo Bodega uz Britney u Areni 1. listopada

Najzabavniji hrvatski DJ Bizzo Bodega pobrinut će se za atmosferu u Areni prije nastupa Britney Spears

DJ Bizzo Bodega
Više o

Britney Spears

,

ulaznice

,

Arena Zagreb

,

DJ Bizzo Bodega

DJ Bizzo Bodega, medijima i javnosti poznatiji kao Bizzo je hrvatski DJ i druga polovica hrvatskog nagrađivanog dvojca Bolesna Braća. U posljednjih petnaestak godina, Bizzo je stvorio u svakom smislu raznolik i izniman stil, a njegov rad postao je cijenjen i prihvaćen u širokom krugu klupske scene, što ga stavlja na vrh najboljih i najtraženijih DJ-a u Hrvatskoj.

Njegovi počeci vezani su uz klub Aquarius, a za vrijeme njegovih nastupa klub je postigao kultni status najpoštovanijeg i najposjećenijeg kluba na području Hrvatske. Osim u zagrebačkom Aquarisu, BIZZO je bio stalni DJ u poznatoj Aquariusovoj „ljetnoj rezidenciji" na plaži Zrće.

U njegovu posebnost kombiniranja stilova i kreiranja vrhunskog glazbenog miksa uvjerili su se mnogi ljudi na mnogim poznatim mjestima diljem Hrvatske, a često nastupa u inozemstvu. Pozornicu je dijelio s brojnim poznatim glazbenicima među kojima se nalaze: DJ Premier. DJ Pete Rock, De La Soul, Busta Rhymes, Melanie Fiona, Method Man, Redman i Limp Bizkit.

DJ Bizzo Bodega setovi su netipična kombinacija sofisticiranih i posebno odabranih singlova i mixeva, od funka, rock klasika, himni 70-ih i 80-ih, R'n'B i hip-hopa do elektronske glazbe i najvećih klupskih klasika. Njegov izbor će zadovoljiti sve čežnje onih koji se žele fenomenalno zabaviti. Veliki, široki i odlični glazbeni ukus, vrhunske kvaliteta glazbe te veliko iskustvo objašnjavaju zašto je Bizzo najzabavniji i najtraženiji hrvatski DJ.

Prije dolaska glavne zvijezde na pozornicu, atmosferičnom i pomno izabranom glazbom zabavljat će vas najbolji hrvatski DJ - DJ Bizzo nakon kojeg će preslatke Destinee & Paris zagrijat publiku svojim zaraznim  i plesnim ritmovima. Najpoznatiji i najzanimljiviji hrvatski DJ svojim izborom glazbe neće vas ostaviti ravnodušnim!

Podsjetimo: Pop princeza je trenutno na Femme Fatale turneji i oduševljava publiku diljem svijeta. Britney Spears, prvi puta nam dolazi u Zagreb, 1. listopada 2011.

Uoči koncertu, možete kupiti najnoviji album "Britney Spears - Femme Fatale" po promotivnoj cijeni od 69 kuna I to u slijedećim CD shopovima: Dancing Bear, Aquarius I Croatia Records!

Ulaznice su u prodaji putem sistema Eventim, a uz 10% popusta na gotovinsko plaćanje mogu se kupiti i u uredu Adria Entertainment, Lanište 30, Arena Zagreb (jug).

Za sve dodatne informacije o koncertu i ulaznicama posjetite www.britneyspears.com, www.eventim.hr, www.adriaentertainment.hr ili www.facebook.com/adriaentertainment

NE ZABORAVITE I NA NAŠE DRUGE SJAJNE KONCERTE:

JEAN MICHEL JARRE - Arena Zagreb, 11.10.2011.
RAMMSTEIN - Arena Zagreb, 8.11.2011.
LENNY KRAVITZ -Arena Zagreb,17.11.2011
TOM JONES - Arena Zagreb, 21.11.2011.
SADE - Arena Zagreb, 22.11.2011.
WHITESNAKE - Hala Tivoli, Ljubljana, Slovenija, 30.11.2011.

24.09.2011. 09:43:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh