« Spektakli
objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca
WOW!

Disney On Ice ponovno je ozario lica Zagrepčana svih generacija!

Zaiskrili su snježno bijelom površinom i oduzeli dah svojom veličanstvenom pojavom, šarenilom boja i nevjerojatnim akrobacijama na četiri kotača

Čarobni Disney on Ice
Čarobni Disney on Ice (Editus)
Više o

Disney on Ice

,

osvrt

Arena Zagreb sinoć je vrvila sretnim licima, 'malih' i 'velikih' obožavatelja čarobnog Disney svijeta. Mnogi su gledatelji pristigli i iz najudaljenijih krajeva Hrvatske kako bi uživo svjedočili ovom jedinstvenom spektaklu na ledu. Fantastična ekipa vrhunskih svjetskih klizača opravdala je odluku svih onih koji su za ovu priliku uzeli slobodne dane i s obitelji prešli stotine kilometara.

Od uvertire do finala, svaka je točka bila pun pogodak. Show su otvorili razigrani likovi iz Priče o igračkama, nakon čega se ledena pozornica magično pretvorila u morski svijet Male Sirene. Nakon Ariele, na red je došla živopisna karoserija Munjevitog Jurića, kamioneta Šlepa i ostatka ekipe Auta u prirodnoj veličini.

Zaiskrili su snježno bijelom površinom i oduzeli dah svojom veličanstvenom pojavom, šarenilom boja i nevjerojatnim akrobacijama na četiri kotača. Nedugo potom publiku su oduševile omiljene princeze  Ana i Elsa, a zagrebačkom su se Arenom zaorili svima dobro poznati stihovi hit singlova iz animiranog filma Snježno Kraljevstvo.

Ako čitate ovo, a još niste spomenuto doživjeli iz prve ruke, ovo je pravo vrijeme da nešto poduzmete! U susret nadolazećih blagdana, razveselite najmilije ulaznicama za neku od predstava u subotu ili nedjelju 8. i 9. prosinca 2018.

09.12.2017. 14:14:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh