« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
Heartsov trener:

Dinamo je opasna momčad

Škotski prvoligaš prepao se Dinama nakon ždrijeba Europske lige, ali i najavio ozbiljne pripreme

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (arhiva)
Više o

nogomet

,

Dinamo

,

Europska liga

,

Dinamo - Hearts

,

kvalifikacije Europska liga

Menadžer škotskog prvoligaša Heartsa, Mađar Csaba Laszlo nije bio previše oduševljen ždrijebom četvrtog pretkola Europske lige koji je spojio njegovu momčad i zagrebački Dinamo.

"Hrvatski klub je vrlo poznat i jak. Neće biti lako, međutim uz prave pripreme vjerujem kako možemo pobijediti i proći dalje," kazao je Laszlo za klupsku TV.

Prva utakmica na rasporedu je 20. kolovoza u Zagrebu, a Škote samo tri dana ranije očekuje ogled prvog kola nacionalnog prvenstva gostovanje kod Dundee Uniteda. Vodstvo kluba pokušalo je odgoditi tu utakmicu, no nisu uspjeli.

Kako je rok za prijavu igrača za četvrtu rundu kvalifikacija ponedjeljak, 10. kolovoza, mašarski stručnjak je najavio kako će pokušati osnažiti momčad.

"Nije tajna da želimo osnažiti našu momčad s još dvojicom ili trojicom pojačanja. Moramo brzo reagirati jer je rok za Europu ponedjeljak," kazao je Laszlo, te dodao: Najvažnije je da su igrači koje dovedemo fizički spremni kako bi odmah uskočili u momčad. Nemamo vremena za prilagodbe."

Mađar nije želio govoriti o imenima igrača koje bi želio dovesti u svoje redove, niti o njihovoj poziciji u momčad, otkrio je tek kako su već stupili u kontakt s nekolicinom igrača.

"Imam nekoliko imena u glavi koja bi želio dovesti u klub," zaključio je bivši pomoćni trener mađarske reprezentacije koji je vodio i Ugandu, Sopron i Ferencváros.

Hearts je jedini preostali škotski klub u Europskoj ligi. Falkirk je ispao u drugom pretkolu, dok su Aberdeen i Motherwell ispali u trećoj rundi.

Izvor: Hina

07.08.2009. 17:54:20
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh