« Glazba
objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci
NAJAVE

Detective Jones + DJ Mario Kovač u Močvari

Garage gitare dominiraju na većini pjesama, a ritmovi se izmjenjuju od shufflea, swinga pa čak i duba

Detective Jones
Detective Jones (Arhiva)
Više o

klub Močvara

,

DJ Mario Kovač

,

Detective Jones

DETECTIVE JONES (Zagreb)
DJ MARIO KOVAČ (Zagreb)
Web: FacebookYoutube

Detective Jones s radom počinju 2014. godine. Ono što je prvotno zamišljeno kao jednokratni projekt singer - songwritera Denisa Špičića prerasta u punokrvni sastav. Nekoliko godina izdavanja uspješnih singlova s pratećim videospotovima dovodi do ljeta ove godine i izdavanja albuma prvijenca - Istraga, za kuću Dallas records.

Glazbu koju stvaraju najbolje je opisati kao spoj indie rocka, alt popa i alt hopa. Garage gitare dominiraju na većini pjesama, a ritmovi se izmjenjuju od shufflea, swinga pa čak i duba. Refreni su lakopamtljivi i najčešće služe kao pop moment u odnosu na tekstove koji su ponekad cinično - ironični, nabijeni socijalnim komentarima, odnosima s porocima i zamršenim međuljudskim odnosima.

Na albumu osim Denisa, rade i dobro poznata imena u svijetu glazbe, Zdeslav Klarić, Vlado Mirčeta, Luka Geček, Bojan Šalamon i Vilim Strejček. U Močvari promoviraju svoj album prvijenac "Istraga" u ogoljenom sastavu (Denis Špičić, Luka Geček, Vilim Strejček i Danijel Plasajec) sa sirovijim zvukom.

Prije i poslije nastupa za atmosferu će zadužen biti omiljen i sjajan DJ Mario Kovač.
Očekuje vas puno divlje, pozitivne energije!

28.08.2021. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh