Metro-portal.hr

objavljeno 26.09.2016. 11:31:00
COOL

Deskbloks - prvi modularni stol na svijetu, hrvatski proizvod

Vjerojatno ste u životu gledali stotine stolova i niti jedan vam nije bio baš do kraja po volji - ovaj hoće, jer je potpuno modularan i sastavlja se prema vašim željama

Deskbloks je cool stol koji prilagođavate svojim potrebama
Deskbloks je cool stol koji prilagođavate svojim potrebama (Deskbloks)

Deskbloks je inicijativa mladih hrvatskih poduzetnika koji su pokrenuli i Indiegogo kampanju za svoj modularni stol od slavonskog hrasta.

Ako ste ikad imali problema s radnim stolom - više ih nećete imati, jer Deskbloks je prvi modularni stol u svijetu koji ima sve što vam treba kako biste radili bez malog milijuna kablova, utikača i raznoraznih žičica na njemu.

Naime, u stolu se nalazi sve što vam treba - od USB utičnica preko vodilica za kablove i ugrađenih USB zvučnika. Modularne komponente slažete prema svojim željama, kablove provučete kroz vodilice i noge i voila - vaš stol je gotov i uredan!

Sjajna ideja za sad je u fazi prototipa, planiraju se mnogi dodatni moduli, a ako želite podržati mlade hrvatske inovatore koji planiraju proizvodnju u Hrvatskoj - svratite na Indiegogo i pomozite prema svojim mogućnostima. Ili kupite STOL!

26.09.2016. 11:31:00
http://metro-portal.hr/deskbloks-prvi-modularni-stol-na-svijetu-hrvatski-proizvod/100393/