« Seks
objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec
VRUĆEE

Deset seksi savjeta za parove u dugogodišnjoj vezi

Zašto svoj ljubavni život ne biste malo zapaprili pokojom od naših ideja, i ne, pritom ne mislimo na komplicirane seks poze zbog kojih ćete se usput polomiti

Kako do boljeg seksa?
Kako do boljeg seksa? (Arhiva)
Više o

seks

,

brak

,

veze

,

bolji seks

Dugogodišnje veze definitvno imaju dobrih strana, ali ne možemo zanemariti ni onih par slabijih. Lijepo je imati nekoga tko nas poznaje kao 'vlastiti džep', ali što ako s vremenom stvari postanu malo...dosadne?

Zašto svoj ljubavni život ne biste malo zapaprili pokojom od naših ideja, i ne, pritom ne mislimo na komplicirane seks poze zbog kojih ćete se usput polomiti. Umjesto toga, pokušajte sljedeće:

1. Seksajte se ujutro...

...barem jedanput tjedno. Znanstveno je dokazano da je jutarnji seks koristan, partner leži kraj vas, a i manje ste samosvjesni i usredotočeni na svoje 'mane' pa ćete se lakše opustiti.

2. Iznenadite partnera

Čak i oni koji tvrde da inače ne vole iznenađenja, zavole ih kad je u pitanju seks. Čar je u tome da ta iznenađenja ne izvodite prečesto, a koja ćete odabrati, potpuno je na vama. Neočekivani striptiz nije loš početak.

3. Podijelite svoje seksualne fantazije

Neka to bude jedna večer kada ćete biti potpuno otvoreni jedno prema drugome i priznati si fantazije u kojima već neko vrijeme razmišljate. Neke ćete možda ostvariti, neke nećete, ali nesumnjivo je da će vas iskrenost još više zbližiti.

4. Očijukajte 

Namignite partneru, odmjerite ga grickajući usnu, dobacite pogled ispod obrva...Sve to govori vašem partneru da ga još uvijek smatrate privlačnim kao i na pošetku veze.

5. Ponovno se upoznajte

Igrajte igre. Pravite se da jedan drugoga upoznajte od samog početka. Ponašajte se kao da jedan drugoga po prvi puta zavodite. Iznenadit ćete se koliko ćete novih stvari saznati jedan o drugome. On neka je barmen, a ona gošća. Tko će povuči prvi potez?

6. Ljubite se

Ne morate raditi ništa više od toga. Ljubljenje može biti posebna vrsta intimnosti, a nju si možete dozvoliti i na manje privatnim mjestima.

7. Iskoristite tehnologiju

Slanje seksi poruka ili popularno nazvano seksemesanje može biti zanimljiva vrsta predigre. Zamislite samo kako vas takva poruka može oraspoložiti ako je primite kad je najmanje očekujete. Samo čuvajte mobitel od znatiželjnih pogleda.

8. Završite svađu seksom za pomirenje

Nije tajna da se ponekad uzbudimo za vrijeme svađe. Ako smo već svađom riješili razmirice, zašto ne tu preostalu energiju iskoristiti u ugodnije svrhe?

9. Radite sve osim toga

Još jedan način da se temeljito posvetite otkrivanju onoga što vas uzbuđuje je dogovor da se prepustite intimnim trenucima koji ne uključuju snošaj. Radite sve što želite, samo ne idite do kraja. Ono što otkrijete dobro će vam doći u sljedećim prilikama.

10. Otkrijte čari predigre

Počnite odmah ujutro, pošaljite seksi poruku, uputite dobro promišljeni kompliment i gradite napetost. Što više odugovlačili, tim će jači užitak na kraju biti.

Piše: Andrea Holi
03.08.2017. 21:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh