« Iza ogledala
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
ČIJE JE STANARSKO PRAVO?

Demon izbacio obitelj iz njihove kuće

Obred egzorcizma bit će proveden u jednoj kući u Irskoj, jer se pretpostavlja kako je ukleta....

Demon izbacio obitelj iz njihove kuće
Demon izbacio obitelj iz njihove kuće (DeviantArt)
Više o

Irska

,

obitelj

,

ukleta kuća

,

zli duhovi

,

demon

Naime, obitelj koja je živjela u kući u Hollyhillu, istu je morala napustiti, jer, kako tvrde, zao duh bio je odlučan u svojoj namjeri da ih izbaci.

Laura Burke, njezin suprug Ritchie i njihov sin Kyle, naprosto više nisu mogli tamo boraviti nakon serije bizarnih incidenata koji su im se dogodili u nekoliko prošlih tjedana. Obitelj se u kuću uselila prošlog kolovoza.

Laura se prisjeća kako su slike s likom Isusa uredno padale sa zidova, usred noći budili su ih čudni zvukovi i vrsici, a njihov sin je jednostavno izbačen iz svojeg kreveta. Najveći šok dogodio im se kada su opazili neku vrstu svjetlećih kugli koje lebde u određenim sobama u kući.

I tako su bili prisiljeni angažirati svećenika i spiritualiste da izvedu obred egzorcizma. ˝Radi se o nekom demonu, sumnjam da nam želi dobro˝, objašnjava Laura. ˝Pokušavali smo moliti, no iduće što bi čuli bilo bi lupanje pokućstva na katu, a odjeća bi nam bila porazbacana iz ormara.˝

Vidovnjak John O'Reilly koji je također pozvan da ispita kuću dodaje: ˝Odmah  sam osjetio prisutnost nečega. Nešto se nalazi u ovoj kući i poprilično je bijesno.˝

No, lokalno stanovništvo sumnja u ove navode tvrdeći kako prijašnji stanovnici nisu imali nikakvih problema s obitavanjem u kući.

23.03.2010. 13:39:19
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh