« Fun
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
PRVI MOMAK

Dečko nove premijerke najtraženiji pojam na australskom Googleu

Tim Mathieson je nevjenčani partner prve australske premijerke Julije Gillard koji se našao u centru medijske pažnje

Tim Mathieson Julia Gillard
Tim Mathieson Julia Gillard (smh.com.au)
Više o

kuran spaljivanje

,

omega-6 masne kiseline

,

Petroglif

,

piktogrami

Nakon što je Australija dobila prvu premijerku u povijesti, tamošnji su mediji pozdravili Tima Mathiesona, nevjenčanog partnera premijerke Julije Gillard.

Mathieson se vinuo u medijsku orbitu nakon što je pratio novu premijerku na svečanosti polaganja prisege u Canberri. "Ponosan dan za našeg prvog momka", objavio je u naslovu australski Daily Telegraph, uz fotografiju Tima Mathiesona i premijerke.

Julia Gillard je u vezi s Mathiesonom četiri godine.

>> Julia Gillard postala prva premijerka Australije

On je, pak, u četvrtak postao najtraženiji pojam na australskom Googleu. Mediji su pronašli da je Mathieson bivši frizer koji i dalje obožava popiti pivo sa svojim srednjoškolskim prijateljima. Iako je u međuvremenu izgradio karijeru kao agent za nekretnine, i danas ustaje prije svoje partnerice i priprema joj frizuru.

Julija Gillard iznenada je u četvrtak postala premijerka nakon što ju je vodstvo vladajuće Laburističke stranke izabralo na čelnu poziciju umjesto dosadašnjeg premijera i predsjednika stranke Kevina Rudda. Na skupu stranke u srijedu navečer Gillard, tada potpredsjednica stranke, zatražila je glasovanje o povjerenju Ruddu. On je prvo sazvao izbore za čelništvo stranke, a kad je vidio da su mu izgledi mali samo je prepustio mjesto dotadašnjoj zamjenici. (hina/metro-portal)

25.06.2010. 13:07:25
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh