« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
SPEKTAKL

Deathstars predgrupa Rammsteinu

Sviraju opako i mračno, a paralelno zavodljivo i urbano, na neki su način paradoks prošlosti i budućnosti, dobrog i lošeg

Švedska deatglam atrakcija u Zagrebu
Više o

Zagreb

,

koncert

,

predgrupa

,

Rammstein

,

Deathstars

Rammstein je danas odabrao svoju predgrupu za novu vatrenu turneju „Made In Germany 1995 - 2011" - popularne Deathstars koje ćemo prvi put imati prilike vidjeti u Zagrebu.

Ovi Šveđani su uspjeh postigli, poput Rammsteina, na izričit i njima poseban način. S izlaskom novog albuma, zvuče više kao Deathstars nego ikad, opisujući taj zvuk kao „deathglam" žanr. Zvuk je mračan i čvrst, također ogroman i vruć. Sviraju opako i mračno, a paralelno zavodljivo i urbano. Na neki su način paradoks prošlosti i budućnosti, dobrog i lošeg. Takvi su i njihove izvedbe uživo na pozornici.

Srce svake njihove pjesme je kombinacija ozbiljnosti s humorom i ironijom- ponovo paradoks na kojemu grade svoj imidž. Mijenjanje strukture i korištenje različitih elemenata obogaćuje njihovu glazbu. Uspjeh albuma Termination Bliss" lansirao je ove dečke među zvijezde. Deathstars kroče finim linijama sofisticirane tame uz uvijek jasnu i prisutnu vibru seksa i horora.

Mrtvo su ozbiljni, ali i zabavni, što je pomalo zastrašujuće. „Jako sam zadovoljan kako pjesme ilustriraju naše živote, jer to je ono što mi jesmo - naše situacije svake noći uz bezvremenski zvuk izopačenog grada. To je apsolutni moderni mračni rock", kaže Whiplasherom. „Osjećamo se jako dobro s obzirom na to do kud smo doveli deathglam."

Nastupali su kao predgrupa Cradle of Filthu i KoRnu. Sada nastupaju ispred još jednog karizmatičnog banda - Rammstein i prate ih na cijeloj njihovoj turneji.

Od nagrada, bitno je istaknuti Golden Gods Award iz 2007. za najboljeg novog izvođača u velikoj Britaniji. Pojavljivali su se na mnogim europskim top ljestvicama, ili su jedan od najprodavanijih rock bandova u Švedskoj gdje su također osvajali prva mjesta u radio i TV emisijama.

Rammstein će, dakle, i ovoga puta imati sjajan bend za zagrijavanje, a zagrijava se i prodaja ulaznica za koncert kojih je sve manje.

Ulaznice su u prodaji na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima, a podjeljene su u slijedeće kategorije:

FAN PIT: 380 kn

PARTER: 330 kn

SJEDENJE TRIBINA DOLJE: 330 kn

SJEDENJE TRIBINA GORE: 290 kn

LOŽA: 600 kn

Nakon prošlogodišnjeg vatrenog koncerta, koji je bio pravo iznenađenje za svakog posjetitelja, RAMMSTEIN 2011 donosi još više i još bolje, a poučeni iskustvom, jedva čekamo dolazak ovih nježnih i dragih dečki koji doista znaju napraviti pravi 'show' i ostaviti sve bez teksta.

 

26.08.2011. 18:47:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh