« Glazba
objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci
NAJAVE

Deadly Sins Trash Party u Vintageu 28. i 29. srpnja

Ljetna oaza u Savskoj 160 je kao stvorena za desni podij bez obzira znate li plesati ili ne i to pogotovo uz najbolje trash hitove, koje će složiti već dva dobro nam poznata DJ imena

Trash party za sve!
Trash party za sve! (Vintage Industrial Bar)
Više o

Vintage ljetni vrt

,

Deadly Sins Trash Party

,

DJ Kneža

,

DJ Mario Kovač

Još jedan ludi party mora proć' da ekipa iz Vintagea na kolektivni ljetni san može poć'! Jako važna stavka jest da trebamo isušiti naše točionike i frižidere kako ne bi sve isparilo dok nas nema, a u čast tome očekuju vas lude akcijske cijene.

Ljetna oaza u Savskoj 160 je kao stvorena za desni podij bez obzira znate li plesati ili ne i to pogotovo uz najbolje trash hitove, koje će složiti već dva dobro nam poznata DJ imena koja žare i pale svojom glazbenom selekcijom - DJ KNEŽA & DJ MARIO KOVAČ!

DJ MARIO KOVAČ

Već okultno lice koji gangamstajla mjuzu i nikad mu ne fali inspiracije. Glumac, redatelj, glazbenik, scenograf, dramaturg i najbitnije, surealni trash DJ master u petak 28. srpnja u Ljetnom vrtu Savske 160.

DJ KNEŽA je svojim miksevima raspametio brojne posjetitelje te

postao prepoznat kao mean party machine. Kad je u pitanju trash glazba, dovoljno je reći da mu nije mrsko obući niti kostim Pikačua i vrtjeti glazbu u njemu. Na njemu je da presudi da li su visoke vrućine podobno za specijalnu obleku! Subotnja večer 29. srpnja bit će samo njegova i vaša!

27.07.2017. 14:14:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh