Metro-portal.hr

objavljeno 27.07.2017. 14:14:00
NAJAVE

Deadly Sins Trash Party u Vintageu 28. i 29. srpnja

Ljetna oaza u Savskoj 160 je kao stvorena za desni podij bez obzira znate li plesati ili ne i to pogotovo uz najbolje trash hitove, koje će složiti već dva dobro nam poznata DJ imena

Trash party za sve!
Trash party za sve! (Vintage Industrial Bar)

Još jedan ludi party mora proć' da ekipa iz Vintagea na kolektivni ljetni san može poć'! Jako važna stavka jest da trebamo isušiti naše točionike i frižidere kako ne bi sve isparilo dok nas nema, a u čast tome očekuju vas lude akcijske cijene.

Ljetna oaza u Savskoj 160 je kao stvorena za desni podij bez obzira znate li plesati ili ne i to pogotovo uz najbolje trash hitove, koje će složiti već dva dobro nam poznata DJ imena koja žare i pale svojom glazbenom selekcijom - DJ KNEŽA & DJ MARIO KOVAČ!

DJ MARIO KOVAČ

Već okultno lice koji gangamstajla mjuzu i nikad mu ne fali inspiracije. Glumac, redatelj, glazbenik, scenograf, dramaturg i najbitnije, surealni trash DJ master u petak 28. srpnja u Ljetnom vrtu Savske 160.

DJ KNEŽA je svojim miksevima raspametio brojne posjetitelje te

postao prepoznat kao mean party machine. Kad je u pitanju trash glazba, dovoljno je reći da mu nije mrsko obući niti kostim Pikačua i vrtjeti glazbu u njemu. Na njemu je da presudi da li su visoke vrućine podobno za specijalnu obleku! Subotnja večer 29. srpnja bit će samo njegova i vaša!

27.07.2017. 14:14:00
http://metro-portal.hr/deadly-sins-trash-party-u-vintageu-28-i-29-srpnja/106370/