« Biznis
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
PREUZEO DUŽNOST

Davor Majetić zamijenio Popijača na mjestu direktora HUP-a

Majetić je najveći dio profesionalnog života proveo u Microsoftu Hrvatska kao glavni izvršni direktor

Davor Majetić
Davor Majetić (HUP)
Više o

HUP

,

Đuro Popijač

,

drive-in kino

Novi glavni direktor Hrvatske udruge poslodavaca Davor Majetić danas je službeno preuzeo dužnost, priopćeno je iz HUP-a. Majetić je za glavnog direktora imenovan krajem lipnja, a u HUP je stigao s mjesta izvršnog direktora informatičke tvrtke Atento.

Zamjenik glavnog direktora je Bernard Jakelić koji je na toj poziciji bio i za vrijeme mandata prethodnog glavnog direktora Đure Popijača, a nakon Popijačeva odlaska bio je vršitelj dužnosti glavnog direktora.

Majetić je najveći dio profesionalnog života proveo u Microsoftu Hrvatska, i to kao glavni izvršni direktor, direktor prodaje i marketinški menadžer odgovoran za međunarodna tržišta.

Novi glavni direktor HUP-a najavljuje da će mu prioriteti biti stvaranje stimulativnog poslovnog okruženja u hrvatskom gospodarstvu, što konkretno znači povećanje efikasnosti javne uprave, smanjenje opterećenja gospodarstva i poticajno radno zakonodavstvo. Kaže i da će se zalagati za promjenu odnosa prema poduzetnicima, posebno poduzetničkim inicijativama i investicijama.

15.09.2010. 13:15:50
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh