« Iza ogledala
objavljeno prije 15 godina i 4 mjeseca
zavjere

David Icke vraća se u Zagreb

Britka legenda teorija zavjere održat će predavanje od 7 sati

David Icke u Zagrebu
David Icke u Zagrebu (Metro)
Više o

David Icke

,

David Icke na Bundeku

,

David Icke u SC

,

David Icke Zagreb

Na zahtjev publike, David Icke ponovno dolazi u Zagreb gdje će održati mega predavanje u trajanju od 7 sati. Ovog britanskog pisca i govornika, koji već puna dva desetljeća istražuje „tko, što i kako doista upravlja svijetom", zagrebačka je publika vidjela u živo u rujnu prošle godine na 1. izdanju Zagrebi! Ekofestivala.

To je bilo njegovo prvo gostovanje u regiji jugoistočne Europe, a predavanje, koje je završilo ovacijama rasprodano je nekoliko tjedana unaprijed, te je izuzetan interes medija iznenadio je i njega samoga. Upravo zbog brojnih poklonika, znatiželjnika i istomišljenika David Icke je odlučio ponovno doći u Zagreb. Ovaj put s mega predavanjam u predviđenom trajanju od 7 sati.

Do danas je Icke održao samo nekoliko takvih megasessiona u svijetu, jer tvrdi da takav tip predavanja treba održati samo pred onima koji cijene i razumiju njegov istraživački rad i napore. Zagreb i zagrebačka publika definitivno pripadaju toj kategoriji, pa će se zagrebački megasession održati u Kinu SC 23. svibnja 2009., s početkom u 15 sati.

Ovaj karizmatični bivši sportaš, novinar, televizijski voditelj, glasnogovornik britanske Stranke zelenih i autor dvadesetak knjiga, govoriti će o događajima i temama koji su u posljednjih nekoliko mjeseci obilježili svijet i preplavili medije - tko je i zašto proizveo financijsku krizu, izbor prvog Afroamerikanca za predsjednika SAD-a, koja je stvarna uloga Baracka Obame, kako funkcionira virtualna stvarnost koju držimo za našu jedninu stvarnost, te do sada javnosti nepoznati podaci o krvnim lozama koje ostaju stoljećima na vlasti. Osvrnut će se na problem Bliskog istoka, i na nove zemlje na karti Europe i njihove sudbine.

Budući da predavanje traje 7 sati (uključujući i dvije stanke) organizatori će posjetiocima za osvježenje ponuditi bio hranu, sokove, slastice i ostale proizvode iz organskog uzgoja, koje proizvode i uzgajaju poljoprivrednici iz okolice Zagreba.
Predavanje će biti simultano prevođeno, a dvorana Kina SC biti će za ovu priliku po prvi puta klimatizirana montažnim klimatizacijskim sistemom, kako bi se omogućilo što ugodnije praćenje predavanja.

Ulaznice za predavanje mogu se kupiti od utorka, 17. veljače 2009., na www.ticketpro.hr te u Ticketpro poslovnicama. Ovo predavanje nije sufinancirano javnim niti korporativnim sredstvima, već se isključivo financira od prodaje ulaznica.

19.02.2009. 07:54:14
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh