« Iza ogledala
objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci
MEGASESSION

David Icke stiže u Zagreb 3. prosinca

Još jedan megasession u kojem će se Icke osvrnuti i na naše probleme, muke i gnjavaže koje imamo u pristupanju Europskoj uniji

Što ćemo čuti o pristupanju Hrvatske EU?
Što ćemo čuti o pristupanju Hrvatske EU? (Silvijo Selman)
Više o

Zagreb

,

kongresni centar

,

David Icke

,

megasession

Dvije godine nakon vikend maratona koji je pratilo preko 2 000 ljudi i tri nakon preko kapaciteta rasprodanog gostovanja na prvom izdanju Zagrebi! Festivala, nakon desetak novih naizgled nepovezanih događaja - beatifikacija, smaknuća, vjenčanja, ratova, kriza i katastrofa - koji su pomaknuli svijet, u Zagreb izbora, 3. prosinca u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma održat će novi megasession u trajanju od punih 10 sati (uz tri stanke od 30 minuta), s početkom u 10.00 sati.

Kao nadgradnju na posljednje zagrebačko predavanje, dostupno u DVD izdanju Discovery
film & videa, Icke će svom dosad najvećem auditoriju u cjelodnevnom predavanju, uz pomoć više od 1200 fotografija, dokumenata i ilustracija, pružiti uvid u pozadinu aktualnih događanja, njihove povijesne izvore i posljedice koje su vidljive u našoj najbližoj okolici. Poseban će osvrt dati na pristupanje Hrvatske Europskoj uniji, povećavanje nadzora i kontrole, masovnu manipulaciju i 'globalnu diktaturu'.

Za ovaj događaj koji će mnogima obilježiti godinu na izmaku, ulaznice se prodaju u sustavu Eventima, do 1. rujna po promotivnoj cijeni, koja je, ovisno o mjestu sjedenja, u rasponu od 110 do 180 kuna. Istekom promotivnog razdoblja ulaznice će se moći kupiti po cijeni od između 130 i 210 kuna, dok će se na sam dan predavanja ulaznice na licu mjesta prodavati po cijeni od između 150 i 230 kuna.

23.08.2011. 09:41:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Sportski
    23.08.2011. 12:44
    ...opet
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh