« Film
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
NAJAVE

David Fincher želi Christiana Balea u ulozi Steva Jobsa

Scenarij Aarona Sorkina temelji se biografskoj knjizi Waltera Isaacsona „Jobs" koja je objavljena i u nas, a očekuje se da snimanje započne ili krajem ove ili početkom sljedeće godine

Christian Bale kao Jobs?
Christian Bale kao Jobs? (Arhiva)
Više o

David Fincher

,

Christian Bale

,

Steve Jobs

U Hollywoodu su brzo shvatili da se ne trebaju previše zamarati prošlogodišnjim propalim filmom o „Jobsu" pa su krenuli u pripremu nove verzije. Scenarij je napisao autor „Zapadnog krila" i „Društvene mreže" Aaron Sorkin, dok je želja studija Sony da u režijski stolac sjedne David Fincher.

Prezaposleni Fincher svoj je pristanak, međutim, uvjetovao angažmanom Christiana Balea u ulozi Jobsa. Kako je Bale posljednjih godina nevjerojatno tražen, postao je izuzetno izbirljiv kada je o novim ulogama riječ.

Iako mu za sada mu nitko iz Sonyja nije ponudio Jobsovu ulogu, budući da je Batmanove tajice predao Benu Afflecu i za sada nema u planu novi film, čini se lako mogućim da kaže da suradnji s cijenjenim Davidom Fincherom.

Inače, scenarij Aarona Sorkina temelji se biografskoj knjizi Waltera Isaacsona „Jobs" koja je objavljena i u nas, a očekuje se da snimanje započne ili krajem ove ili početkom sljedeće godine.

Cijeli tekst o novom biografskom filmu o Steveu Jobsu možete pročitati na portalu Nemilosrdni gadovi.

21.03.2014. 14:58:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh