« Svijet
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
LOOL

Darth Vader, Sith Lord želi biti predsjednik Ukrajine

Ukrajinci ni u ovim teškim vremenima za svoju zemlju izgleda nisu izgubili smisao za humor

Može li Darth Vader postati predsjednik
Može li Darth Vader postati predsjednik (Arhiva)
Više o

Ukrajina

,

predsjednički izbori

,

Darth Vader

Darth Vader, Sith Lord pojavio se u ukrajinskom državnom izbornom povjerenstvu s kandidaturom za predsjednika Ukrajine u punom sjaju, obučen od glave do pete u svoje poznato crno odijelo i položio je 2.5 milijuna grivnji kako bi se mogao kandidirati.

U slučaju da kandidatura bude prihvaćena, Darth Vader pridružit će se četrnaestorici ostalih kandidata u borbi za mjesto predsjednika Ukrajine.

Iza naizgled sumanute ideje stoji Dmitrij Golubov, predsjednik Ukrajinske internetske stranke osnovane 2009., koji je u Ukrajini poznatiji po aferama nego po ozbiljnom političkom djelovanju.

No, Darth Vader je prisutan već godinama u političkom životu Ukrajine, jer je na prošlim parlamentarnim izborima 2012. godine dobio oko 3 posto glasova koji su proglašeni nevažećima, a u studenome 2013. skupina carskih stormtroopera unijela ga je u gradsku vijećnicu Odese da bi se proglasio gradonačelnikom.

Naravno, iza svega stoji pokvareni galaktički car Palpatine, no vidjet ćemo koliko će im Tamna strana Sile pomoći na ovim izborima. 

30.03.2014. 16:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh