« Hrvatska
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
POMOZITE!

Dariji je preostalo svega 5 dana, a nedostaje joj još 100.000 kuna

Darija nema vremena za nastavak dugogodišnje borbe s birokracijom jer već u ponedjeljak 17. studenog 2014. mora biti primljena u kliniku u Grazu

Spasimo Darijin život svi zajedno!
Spasimo Darijin život svi zajedno! (Facebook)
Više o

humanitarna akcija

,

Darija Šimunov

,

pogrešna dijagnoza

Udruga Volonterski centar Zadar te grupa građanki Mame iz Zadra uz Darijino pisano odobrenje pokrenule su kampanju pod nazivom Svi za Dariju! s ciljem da se Dariji Šimunov iz Zadra, čiji mladi život visi o niti jer joj otkazuju bubrezi radi pogrešne dijagnoze te višegodišnjeg krivog liječenja u Hrvatskoj što ju je prikovalo za krevet, omogući skupa operaciji na klinici „Ragniz" u Grazu čime bi joj se vratile funkcije unutarnjih organa i normalan život na pragu tridesetih, a koju je HZZO odbio financirati uz obrazloženje da se potraže druga stručna mišljenja u Hrvatskoj.

>> Za Darijinu operaciju novac skupljen u jednom danu >> ZADNJA VIJEST!

No Darija nema vremena za nastavak dugogodišnje borbe s birokracijom jer već u ponedjeljak 17. studenog 2014. mora biti primljena u kliniku u Grazu kako bi joj se napravile potrebite pretrage i operacij.

U ovih desetak dana od početka akcije koju smo pokrenuli na Facebooku i koncertom „Svi za Dariju" u zadarskoj Sveučilišnoj crkvi ukupno je prikupljeno 56.000 kuna te Dariji do potrebitog iznosa od 20.000 EUR nedostaje još 100.000 kuna, a rok za to je svega 5 dana.

Spasimo Darijin život svi zajedno!

Kako bismo u ovom vrlo kratkom roku omogućili Dariji da krajem tjedna bezbrižno otputuje u Graz na liječenje pokrenuli smo niz akcija u Zadru. Tako će ovog petka i subote, 14. i 15. studenog 2014. u vremenu od 9 do 14 sati na Narodnom trgu u Zadru Volonterski centar Zadar i Mame iz Zadra imati štand na kojem će se prodavati kolači i ručni radovi, sve bez određene cijene već na principu dobrovoljnih priloga, prihodi kojih su namijenjeni za Darijinu operaciju.

Ostale ljude plemenitih srca diljem Hrvatske pozivamo da se uključe u kampanju „Svi za Dariju!" uplatom donacija u skladu sa svojim mogućnostima na račun otvoren na ime:

Darija Šimunov kod Raiffeisenbank Austria d.d., Zagreb 
IBAN: HR3424840083211151757

ili pak pozivom na humanitarni broj 060 930 930 koji nam je na našu zamolbu za pomoći u kampanji ustupila Zaklada ACM Stephanie iz Zadra. Tijek kampanje i sve potrebite informacije javnosti su dostupne na službenoj facebook stranici Svi za Dariju

11.11.2014. 18:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh