« Hrvatska
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
NOVE CIJENE

Gorivo najjeftinije u zadnjih godinu dana

Prema informacijama portala cijenegoriva.info ovoga puta Ina je odlučila spustiti cijenu Eurosupera 95 na najnižu razinu u posljednjih godinu dana

Cijene opet padaju
Cijene opet padaju (Arhiva)
Više o

cijene goriva

,

nove cijene goriva

,

eurodizel BS

,

eurosuper BS 98

,

eurosuper BS 95

Nakon što su prošloga tjedna naftne kompanije poskupile cijenu benzina za 3 lipe, ovoga tjedna uslijedilo je sniženje. Prema informacijama portala cijenegoriva.info ovoga puta Ina je odlučila spustiti cijenu Eurosupera 95 na najnižu razinu u posljednjih godinu dana!

Litra Eurosupera 95 snižena je u utorak za 8 lipa i sada stoji 10,11 kuna. S druge strane, Ina je odlučila smbolički spustiti cijenu litre Eurodizela za jednu lipu. Sada stoji 9,68 kuna.

Prema informacijama portala cijenegoriva.info Ina je jedina koja je snizila cijenu. Očekuje se da će dio kompanija danas tijekom dana spustiti cijene te u iduća dva dana.

Vozači koji koriste autoplin također mogu biti zadovoljni, cijena litre autoplina na Ininim benzinskim postajama pala je za dvije lipe na 4,28 kuna.

Pozivamo sve vozače da na portalu cijenegoriva.info prije odlaska na benzinsku postaju provjere nove cijene naftnih derivata i koliko će uštedjeti. 

11.11.2014. 10:09:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh