« Glazba
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
NAJAVE

Danielle Petronelli na Gradecu 17. lipnja

u Zagrebu nastupa jedan od trenutno najpopularnijih svjetskih techno izvođača i službeno najbolji DJ i producent godine u Italiji po "Dance Music Awards"

Danielle Petronelli garantira sjajan provod
Danielle Petronelli garantira sjajan provod (Arhiva)
Više o

Gradec

,

Fabian Jakopetz

,

Danielle Petronelli

Često kažemo kako nas glazbeni velikani zaobilaze te nas se sjete tek kada je i njihovom vremenu došao "zalazak sunca". Ipak, ponekad se dogodi i iznimka kakvoj imamo čast svjedočiti u petak, 17.06. na dobrom starom Gradecu - Strossmayerovo Šetalište bb!
Možda ste čuli za njega, a možda i ne, ali jedno je sigurno - on dolazi.

A tko je "on"? Ni manje ni više čovjek koji elektroniku voli, za naklonost ne moli, muzikom svaki floor "soli", a ime mu je DANIELE PETRONELLI.

Radi se o čovjeku, DJ-u i producentu koji bilježi suradnje s najvećim svjetskim izvođačima. Proputovao je svijet, pa ga sa dobrim razlogom zovemo "svjetskim putnikom", a svirao je na najboljim mjestima koje jedan ljubitelj elektronske glazbe uopće može i zamisliti - od WMC Miami, ADE Amsterdam Dance Event, Plastik Ibiza, Tekkno Town Switzerland, Pleyades Mexico, Pupen Fabrik u Berlinu, te legendarnog kluba Ministry Of Sound u Londonu, svi su "pali" pod zvukom ovog talijanskog tech majstora.

Inače, slovi kao vrlo pristupačna osoba. Otvoren za sve ljude, uvijek nasmijan, a glazbom se bavi iz dubine srca, a ne novčanika. Ovakva inovacija u fuziji Minimal, Techno i Techouse glazbe stvara znatiželju i interes i kod najzahtjevnije publike, a organizator obećava vrhunski provod i ples do ranog jutra, odnosno podneva ;)

Nećemo vam pričati priče, bajke, uvode, zaplete i rasplete, nego ćemo vam reći činjenice:
u Zagrebu nastupa jedan od trenutno najpopularnijih svjetskih techno izvođača i službeno najbolji DJ i producent godine u Italiji po "Dance Music Awards", čija glazba ne silazi sa svjetskih top ljestvica. Vidimo se na podiju!

FB event: www.facebook.com/events/1029403347146963

13.06.2016. 09:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh