« Knjiga
objavljeno prije 2 mjeseca i 22 dana
KNJIGE

Daniela Krien: Ljubav i druge opasnosti

Pratimo ljubavna dešavanja pet posve različitih žena, Paule, Judith, Bride, Malike i Jorinde, koje plove u svojim životima između Scile i Haribde

Daniela Krien
Daniela Krien (Arhiva)
Više o

knjige

,

Miroslav Pelikan

,

Daniela Krien

Nakladnička kuća Fraktura ne samo da se ističe izvrsnim odabirom prezentiranih naslova, već je i svaki od njih objavljen u osebujnoj, jedinstvenoj opremi. Naime, svaki naslov obilježen je posebnom opremom, ne usporediv s bilo kojom drugom knjigom.

Pa tako i u nizu novih naslova, uočavamo rafiniranu opremu u tvrdom povezu Daniele Krien Ljubav i druge opasnosti, na nešto malo više od 200 stranica, u prijevodu s njemačkog Bojane Bajić.

Pratimo ljubavna dešavanja pet posve različitih žena, Paule, Judith, Bride, Malike i Jorinde, koje plove u svojim životima između Scile i Haribde.

Njihove se priče povezuju kroz ostvarene i neostvarene ljubavi, a tu svaki čitatelj može dometnuti svoja sjećanja, poneka već zaboravljena a druga još vrela i ne smije ih se dotaknuti.

Roman se temelji na ljubavi, na žudnji žene i podsjeća nas kako se uvijek valja boriti i izboriti za svoju ljubav.

Ljubav je sila koja pokreće čovjeka ili ga potpuno zaustavlja, zbog koje živi ili ne živi, ljubavi se prisjećamo nakon prolaska vremena jer jedino sjećanjima na ljubav vrijeme ne može učiniti ništa.

Piše: Miroslav Pelikan
05.02.2024. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh