« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
SUPETAR

Dani urbane glazbe - Festival Voisa

Odlična glazba, mnogo pozitive za malo novca te provjerena lokacija su definitivno idealni izbor gdje provesti produženi vikend početkom kolovoza

Ovako je bilo prošle godine ...
Ovako je bilo prošle godine ... (Arhiva)
Više o

festival

,

Voi'sa

,

Supetar

,

DJ Andy Smith

,

MC Honeybrown

,

Soulparlor

,

Left

Voi'sa podmornica ponovno izranja! Ako volite dobru glazbu, dobru ekipu, ljeto, more i obilje pozitivne atmosfere, Voi'sa je festival koji morate posjetiti. Voi'Sa ili 'dobro organiziran tulum' održat će se i ovog ljeta u Supetru na otoku Braču od 2. do 4. kolovoza.

Obzirom da ih ne zanimaju trendovi niti podjele na žanrove, već samo dobra glazba, Dani urbane glazbe Voi'sa su dani kada glazbeni sladokusci dolaze na svoje.
Na prijašnjim izdanjima festivala gostovao je šarolik spektar izvođača: Ben Westbeech, Herbaliser, Zed Bias, Seiji, Eddy Ramich, Roots In Session , Daz-I-Kue, Dječaci, TBF, Edo Maajka, Rambo Amadeus i mnogi drugi. Slijedeći isti recept, organizatori su se odlučili i ove godine poigrati line-upom te su za vas pripremili pregršt glazbenih poslastica.

Tako će vas ove godine prvi dan zagrijati odlični DJ Andy Smith i MC Honeybrown s hip hop live actom, isključivo sa «45 vinyl seta», a zatim i s glazbom 70-tih, 80-tih i 90-tih. To će sve začiniti s malo soula, funka, boogija i rockabillija, te kao šlag na tortu dodati R&B 50-tih.

Drugi dan vam predstoji eklektični miks stilova, od hip hopa do dubsteba i housea, iz radionice Soulparlora i Lefta kojeg je Gilles Peterson s BBC radija proglasio najboljim dj-em 2011. 

A obzirom da je u ponedjeljak praznik, za nedjelju je spreman ništa manje luđi party. Kada vam kažemo da se radi o Jazzanova dj setu i Alex Barcku sve će vam biti jasno. Jazz, soul, disco, boogie, deep house i electronica čine jednu magičnu fuziju zbog koje nećete stati s plesom do ranih jutarnjih sati!

No, ako vam ni to nije dosta, Voi'sa kolektiv će se pobrinuti za warm up i after partije na kojima ćete osjetiti pozitvnu atmosferu kakva se ne zaboravlja.

Mjesto održavanja ovog tuluma ljeta jest popularni supetarski Benny's bar, koji se nalazi tik uz more, a upad je svega 35 kuna po danu. Činjenica da između Splita i Supetra postoji frekventna linija koja vozi u razmacima od 45 min je zasigurno još jedan veliki plus.

Odlična glazba, mnogo pozitive za malo novca te provjerena lokacija su definitivno idealni izbor gdje provesti produženi vikend početkom kolovoza!

Više informacija možete saznati na na www.voi-sa.com i Voi'sa Facebook stranici

Kako je bilo prošle godine, pogledajte OVDJE.

 

20.02.2013. 15:33:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh