« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca
LOŠE VRIJEME

Dalmacija potpuno odsječena, prekinut autobusni promet

Od ponoći je iz Dalmacije u Zagreb stigao samo jedan autobus - u 15,30 sati. Tijekom današnjeg dana, večeri i noći ne očekuje se dolazak u Zagreb niti jednog autobusa iz Dalmacije

Fotografija vijesti
Više o

stanje na cestama

,

snijeg na cestama

,

autobusni promet

Sniježno nevrijeme i danas čini probleme u prometu diljem zemlje, a posebice autobusnim linijama iz Zagreba prema Dalmaciji i obrnuto, potvrdili su danas na zagrebačkom Autobusnom kolodvoru, prenosi Hina.

Od ponoći je iz Dalmacije u Zagreb stigao samo jedan autobus - u 15,30 sati. Tijekom današnjeg dana, večeri i noći ne očekuje se dolazak u Zagreb niti jednog autobusa iz Dalmacije, rekao je glavni prometnik zagrebačkog Autobusnog kolodvora Ivan Krampl.

Autobus koji je jutros u osam sati krenuo iz Zagreba stigao je poslijepodne u Split, a svi drugi polasci za Dalmaciju su otkazani, rekao je Krampl.

Autobusi iz Zagreba za Istru i Kvarner prometuju, a u dolasku kasne do pola sata. Sav ostali autobusni prijevoz odvija se u granicama redovnog prometa, dodao je glavni prometnik zagrebačkog Autobusnog kolodvora.

U Zračnoj luci Zagreb doznaje se da se promet odvija redovito uz manja kašnjenja zrakoplova u dolascima i odlascima. Od jutra ima manjih kašnjenja u odlascima na svim letovima od 5 do 20 minuta zbog odleđivanja zrakoplova, rekao je dežurni koordinator prometa Zračne luke Zagreb.

Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ) za sutra prognozira oblačno povremeno sa snijegom, na srednjem Jadranu snijegom i kišom, koja se ponegdje može smrzavati na tlu. Na južnom Jadranu većinom kiša, mjestimice obilnija uz grmljavinu, a prema kraju dana uz obalu i osobito u Konavlima snijeg. Djelomično razvedravanje prijepodne ponegdje na sjevernom Jadranu, navečer i u noći u Dalmaciji. Vjetar većinom slab, na sjevernom Jadranu i u sjevernoj Dalmaciji umjerena i jaka, prijepodne na udare olujna bura. Jutarnja temperatura -13 do -8, na većem dijelu Jadrana -6 do -1, na otocima i dubrovačkom području 1 do 4, a najviša dnevna -10 do -5, na Jadranu 2 do 7, uz obalu sjevernog dijela -3 do 0 stupnjeva Celzijevih.

11.02.2012. 17:48:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh