« Seks
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
AAAA!

Čudnovati načini za postizanje orgazma

Orgazama ima raznih, no ovi koje ćemo ovdje pobrojati spadaju u jednu kategoriju - potpuno i apsolutno sumanutih

Putevi su razni, ali svi vode u istom smjeru ...
Putevi su razni, ali svi vode u istom smjeru ... (Dreamstime)
Više o

vaginalni orgazam

,

orgazam

,

ženski orgazam

,

kako do orgazma

Ženskog orgazma puni su mediji, pa tako i naš, jer je ta tema i dalje zanimljiva - istraživanja u svim dijelovima svijeta ukazuju na činjenicu da se, zapravo, ne postiže lako i predstavlja jedan prilično zamršen postupak koji uključuje i psihu i tijelo.

No, ima i onih kojima orgazmi doslovno dolaze sami od sebe, kao primjerice jednoj gospođi koja je zbog oštećenja centralnog živca tijekom operacije žuči sada u mogućnosti doživjeti orgazam stimulacijom stopala, i to tako da je dovoljno da samo mirno stoji.

Sindrom stalnog genitalnog uzbuđenja dobro je dokumentiran i poznat - žene tijekom dana dožive i po 200 orgazama, a lako i brzo do njega dolazi i žena iz Colorada kojoj je za orgazam potreban samo jedan sladoled. 

No, ima i čudnijih ideja, pa tako Lady Gaga tvrdi da je dovoljno zamišljati prave slike i disati na određen način kako bi došli do orgazma. U istu kategoriju spada i orgazam dostignut zijevanjem, no uz to ste navodno morali uzimati i antidepresivv Clomipramine, koji je u kombinaciji sa zijevanjem dovodio žene do vrhunca. 

Tu su i dvije urbane legende, o doživljavanju orgazma tijekom poroda zbog stimulacije cijelog seksualnog organa u tim trenucima, kao i orgazam dostignut tijekom dojenja. Kako nismo osobno čuli za te primjere, ostavljamo mogućnost otvorenom jer zvuči relativno logično, pogotovo kad se zna da već i lagana stimulacija bradavica dovodi do lučenja oksitocina, koji izaziva vaginalne kontrakcije i, na kraju, orgazam. 

Naravno, vježbanje na određeni način, kao i jahanje, može dati dovoljno stimulacije da bi žena doživjela orgazam, tako da zapravo žene, za razliku od muškaraca, imaju cijeli niz mogućnosti za dostizanje orgazma. Pa čemu onda tolika panika?

21.09.2013. 22:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Gojazic Nevenka
    30.10.2013. 03:55
    Koja glupost, tko vam pise ove teme???
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh